Ce și cum să tratăm începutul frigului la un copil?

Fiecare mamă, mai devreme sau mai târziu, întâlnește pentru prima dată nasul infundat al copiilor. Chiar și cel mai sănătos și mai sănătos copil se poate îmbolnăvi de ele și nu trebuie să vă fie frică.


Ce înseamnă testul de sânge pentru markerul tumoral cyfra 21 1 - transcript, normă

Problema morbidității și mortalității cauzate de cancer este că, din punct de vedere clinic, începe să se manifeste în stadiile tardive, atunci când tumoarea malignă metastază, iar prognosticul este deseori nefavorabil.


Rețete de ceapă

Nu știi cum să scapi repede de frig? Ceapa este cel mai accesibil si sigur mijloc de tratare a rinitei.Aceasta nu numai că va ameliora simptomele, ci va distruge și bacteriile care cauzează secreția mucusului și umflarea sinusurilor.


Ce cauzează această boală teribilă? Patogeneza și etiologia BPOC

Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) este o boală care determină o scădere a fluxului de aer în căile respiratorii. Inițial, patologia apare în mucoasa bronșică, unde există o încălcare a secrețiilor bronșice.


Instrucțiunea de pulverizare Oropar

Nitroglicerină - vasodilatator eficient, indicații, efecte secundare și revizuiri De mulți ani luptând fără succes cu hipertensiune arterială? Șeful Institutului: "Veți fi uimiți de cât de ușor este să vindecați hipertensiunea, luând-o zilnic.


Cum se manifestă stafilocul în faringe și cum se tratează infecția?

Stafilococul este considerat unul dintre microorganismele umane normale care trăiesc pe piele și pe membranele mucoase. Cu toate acestea, poate fi foarte viclean - imediat ce imunitatea scade, microflora normală provoacă boli inflamatorii purulente.


Streptococic infecție viridance

Streptococcus viridans este un gen de bacterii cele mai simple, locul principal al localizării sale este cavitatea orală, tractul gastrointestinal, sistemul respirator și sistemul genito-urinar.


Tratamentul laringitei la adulți

Laringita se numește inflamație acută sau cronică a laringelui. Atât întreaga membrană mucoasă a laringelui (o formă difuză de laringită) și părțile sale individuale, mucoasa epiglottei, faldurile vocale sau pereții cavității sub-vocale, pot fi implicate în procesul patologic.


Streptococul în gât

Sugestii corelate și recomandate13 răspunsuriCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.


Inhalarea cu soluție salină pentru copii

Metodele de inhalare ale administrării medicamentului sunt cele mai eficiente metode de tratare a bolilor sistemului respirator. Inhalarea este recomandată nu numai pentru adulți, ci și pentru copii.


Poate o mamă singură să dea copilului numele tatălui

Prenume, nume și patronimic al copiluluiSchimbați numele de familie al copiluluiCopil într-o căsătorie civilăPoate o mamă singură să dea copilului numele tatăluiCine este mama singura (mama singura)Certificatul de naștere al copiluluiCum se înregistrează un copil născut într-o căsătorie civilă?


Diagnosticul tuberculozei folosind metoda T-SPOT.TB din Petersburg

Atenție! 8 martie în toate centrele medicale Labtest - o zi liberă. T-SPOT.TB este o metodă imunologică pentru diagnosticarea tuberculozei.


Pastile ambrobene - instrucțiuni oficiale * pentru utilizare

Număr de înregistrare:Denumire comercială: AmbrobeneDenumire internațională non-proprietate (INN): ambroxolForma de dozare:structură
1 comprimat conține:


Spray Avamys - recenzii

Comentarii negativeAm citit toate recenziile despre Avamys Spray, mai degrabă laudativ. Și am totul în neregulă. În general, nu suferă de alergii severe. Deci, uneori strănută pe pulberea de spălat.