Linkas sirop de tuse pentru copii:
instrucțiuni de utilizare

În tratamentul tusei sunt utilizate pe scară largă diferite remedii pe bază de plante, care se bazează pe plante medicinale care au un efect pozitiv asupra sistemului respirator. Unul dintre aceste medicamente este un produs al companiei pakistaneze Herbion numit "Linkas". Producătorul numește acest medicament un instrument pentru întreaga familie, astfel încât acesta poate fi administrat atât părinților cât și copiilor mici.

Dar, înainte de a aplica "Linkas" în copilărie, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pediatru și să vă familiarizați cu instrucțiunile pentru o astfel de pregătire pentru a lua în considerare posibilele vătămări și pentru a afla despre dozele permise copiilor.

Formularul de eliberare

Preparatul pentru tuse "Linkas" este un sirop care are o culoare maro, un gust dulce și o aromă caracteristică, inerentă soluției datorită materiilor prime vegetale. Este vândut în sticle de sticlă maro, la care este atașat câte un capac de măsurare de 5 ml. O sticlă poate conține 90 sau 120 ml de sirop.

Există și alte forme de medicină, dar pentru a le distinge de sirop, cel de-al doilea cuvânt este prezent în numele lor. De exemplu, "Linkas Lor" este o pastilă rotundă dulce, care are un miros de portocale, miere de lămâie sau menta. Compoziția lor diferă de sirop într-un număr mai mic de extracte de plante și doza lor. În plus, aceste bomboane nu sunt folosite în copilărie (în lista contraindicațiilor, pe lângă hipersensibilitate, vârsta este sub 18 ani).

De asemenea, puteți găsi Linkas Balm în vânzare. Un astfel de unguent bazat pe ingrediente naturale are proprietăți iritante și antiseptice. Ea este evacuată nu numai pentru tuse uscată sau nas curbat, ci și pentru durere în mușchi. Cu toate acestea, este posibil să se utilizeze acest remediu numai la copii, conform prescripției medicului. În plus, sunt produse granule "Linkas ORVI", ambalate în pungi porționale. Acest medicament este, de asemenea, contraindicat până la 18 ani.

structură

Spre deosebire de numeroșii analogi, Linkas lichid nu conține nici unul, ci zece extracte de plante simultan. Astfel, din 10 ml de sirop, pacientul primește:

 • 600 mg extracte din adaos de pliante;
 • 100 mg fiecare din extractele obținute din piper lung (din rădăcinile acestei plante și din fructele sale), fructe de zizifus, flori de Althea, fructe de cordie, flori și frunze de onosma;
 • Extract de 75 mg din rădăcină de lemn dulce;
 • 50 mg de extracte de rădăcini alpine și frunze de isop;
 • 25 mg extract de floare violet.

Componentele auxiliare ale medicamentului sunt usturoi și ulei de menta, precum și apă purificată, propilen glicol și zaharoză. În plus, compoziția "Linkas" este acidul citric, glicerina, propilul și parahidroxibenzoatul de metil.

Principiul de funcționare

Ingredientele de sirop actioneaza asupra organelor sistemului respirator intr-un mod complex, in timp ce efectul terapeutic principal al luarii Linkas este expectoranta. Sub influența extractelor de plante crește productivitatea tusei, sputa devine mai puțin groasă și este mai bine excretată din bronhii. Ca rezultat, tusea devine mai puțin pronunțată și trece în curând. De asemenea, medicamentul are un efect antiinflamator.

mărturie

"Linkas" se utilizează ca terapie simptomatică pentru diferite boli inflamatorii și infecțioase ale organelor respiratorii, dacă pacientul are o tuse și sputa este îndepărtată cu dificultate. Medicamentul este prescris copiilor cu:

 • boală virală respiratorie acută;
 • gripă;
 • traheită;
 • traheobronșitele;
 • inflamația bronhiilor;
 • pneumonie și așa mai departe.

De ce vârstă îi sunt atribuite copiilor?

Desi caseta care contine sticla cu 90 ml sirop este scrisa cu caractere mari "pentru copii", ambalajul de 120 ml al lichidului "Linkas" este de asemenea folosit in copilarie. Acest medicament poate fi administrat chiar și sugarilor, deoarece în contraindicații se observă doar o vârstă de până la 6 luni.

Dacă bebelușul are deja jumătate de an, se poate administra un astfel de medicament, dar, la o vârstă fragedă, ar trebui să se facă doar după ce i sa consultat un medic.

Contraindicații

Linkas nu trebuie utilizat la copiii cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele din sirop - ca extract de plante și la componentele inactive ale medicamentului. Dacă pacientul este diagnosticat cu diabet, utilizarea Linkas trebuie să fie convenită cu medicul, deoarece 10 ml de medicament conține 7 g zaharoză.

Efecte secundare

Datorită componentelor din plante, Linkas poate provoca alergii, cum ar fi erupții cutanate sau angioedem. În această situație, medicamentul este imediat anulat și copilul trebuie prezentat medicului. Alte reacții adverse în timpul tratamentului, "Linkas", de obicei, nu marchează. Dacă după inceperea tratamentului cu sirop au apărut orice afecțiuni, consultația medicală și selectarea unui anal analog de vârstă cu efect similar asupra bronhiilor este necesar.

Instrucțiuni de utilizare

Siropul este adesea administrat dintr-o lingurita obisnuita sau dintr-un capac de masurare, daca este prezent in pachet. Copilul poate bea o soluție dulce cu apă curată. Pentru ca medicamentul să nu afecteze pofta de mâncare, este recomandat să-l dați după mese, dar, în general, dieta nu afectează acțiunea unui astfel de medicament.

Dozele unice și frecvența administrării Linkasa pe parcursul zilei sunt afectate numai de vârsta copilului.

 • Cei mai mici pacienți, care au o vârstă mai mare de 6 luni, dar care nu au încă trei ani, primesc 2,5 ml de medicamente pe recepție, adică jumătate de linguriță. Luați siropul la vârsta specificată în timpul zilei trebuie să fie de trei ori.
 • Dacă copilul are vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani, o singură doză de medicament este crescută la 5 ml. Acest pacient primește o linguriță de sirop de trei ori pe zi.
 • Pentru copiii de peste 8 ani, o singură doză de Linkas rămâne aceeași, adică 5 ml de sirop pe recepție. Frecvența recepției este crescută de patru ori pe parcursul zilei.

Cât timp să dai medicamentul unui anumit copil trebuie clarificat cu medicul care ia prescris "Linkas" atunci când tuse. Cel mai adesea tratamentul cu un astfel de preparat dulce durează 5-7 zile. Dacă trebuie să utilizați medicamentul mai mult sau să repetați cursul terapiei, este necesar să discutați acest lucru cu un medic pediatru.

supradoză

Nu au existat cazuri de efect negativ al unei doze mari de Linkas, dar dacă bebelușul bea în mod accidental o cantitate mare de sirop, poate provoca dureri abdominale, vărsături, erupții alergice și alte simptome negative. Într-o astfel de situație, merită să cereți ajutor medical, astfel încât medicul să examineze copilul și să prescrie căi de atac simptomatice care să elimine efectele supradozajului.

Interacțiunea cu medicamentele

Ca orice alt expectorant al plantei, Linkas nu trebuie utilizat împreună cu medicamente care reduc producția de spută sau inhibă reflexul tusei. Cu utilizarea simultană a unor astfel de medicamente, starea copilului se poate agrava. Este posibil să se combine siropul cu medicamente din alte grupuri, de exemplu, cu antibiotice.

Cum să cumpăr?

"Linkas" sunt clasificate ca medicamente fără prescripție medicală, prin urmare, nu este necesar să se ia o rețetă de la un medic pentru achiziționarea unui astfel de sirop. Dar dacă medicamentul este cumpărat pentru un copil, consultarea cu un specialist, în ciuda compoziției pe bază de plante, este încă necesară. În medie, o sticlă de sirop costă 160 de ruble.

depozitare

Nu sunt necesare condiții speciale pentru stocarea lui Linkas acasă. Nu este necesar să puneți flaconul de medicament în frigider, deoarece medicamentul nu se deteriorează la temperatura camerei. Dar, din moment ce medicamentul este dulce, pentru a reduce riscul unei supradoze, sticla trebuie ascunsă la îndemâna copiilor.

Termenul de valabilitate al produsului este de 3 ani. Acesta este listat pe caseta de mai sus împreună cu seria și data fabricării. Aceste numere trebuie să fie văzute înainte de primire, deoarece acordarea de sirop expirat copiilor este inacceptabilă.

opinii

Despre tratamentul copiilor "Linkas" există în principal recenzii pozitive. Potrivit părinților, acest sirop ajută la o tuse umedă mai puțin intensă, luptă bine împotriva inflamației și ajută la spută. Avantajele medicamentului includ, de asemenea, gustul său plăcut și absența alcoolului etilic în compoziție. Costul medicamentului, cele mai multe mame sunt considerate acceptabile, iar printre deficiențele se menționează ocazional doar o reacție alergică sau lipsa unui efect pozitiv cu o tuse puternică.

Linkas BSS

Pe ambalajul unui astfel de sirop, puteți vedea inscripția "fără zahăr" și aceasta este principala diferență a acestui medicament de la "Linkass" obișnuit. Mijloacele marcate "BSS" includ de asemenea zece extracte de plante în aceleași doze și, prin urmare, prescrise pentru aceleași boli. Se livrează în sticle de 120 ml de sirop, prețul mediu al căruia este de 160 de ruble.

Compoziția ingredientelor auxiliare "Linkas BSS" nu este, de asemenea, alcool etilic. Lista substanțelor inactive într-un astfel de sirop aproape coincide cu compoziția "Linkas" obișnuit, dar zaharoza este înlocuită cu 70% sorbitol și zaharinat de sodiu. Deși contraindicațiile pentru administrarea acestui medicament sunt marcate până la vârsta de 18 ani, medicul poate prescrie un astfel de sirop la un copil mai vechi de un an dacă are diabet sau există un alt motiv pentru a evita sucroza.

analogi

Dacă utilizarea Linkas este imposibilă din orice motiv, acest sirop poate fi înlocuit de un alt expectorant, efectul căruia se datorează și extractelor din plante. Aceste medicamente includ:

 • "Gerbion". Sub această denumire, KRKA produce trei siropuri. Una dintre ele conține extract de primroză, al doilea - iedera, al treilea - plantain. Oricare dintre aceste medicamente pot fi administrate unui copil cu vârsta mai mare de doi ani.

Trusa de sirupe Linkas pentru copii - instructiuni, pret

Tusea sirop pentru copii Linkas este un remediu combinat pe bază de plante ce conține numai ingrediente naturale. Medicamentul popular este utilizat pe scară largă în tratamentul complex al bolilor inflamatorii ale tractului respirator. O formă convenabilă de eliberare facilitează dozarea și utilizarea medicamentelor la copii, care nu prea acceptă să ia pilule sau pulberi amare.

Tusea sirop Linkas - descrierea medicamentului

Linkul sirop este conceput pentru a îmbunătăți productivitatea tusei și a reduce intensitatea acesteia. Oferă un efect terapeutic puternic, care se manifestă prin următoarele efecte:

 • anti-inflamator;
 • antispasmodic;
 • antipiretice;
 • antiseptice;
 • mucolitic.

Principiul de acțiune al medicamentului se bazează pe activarea activității motrice a epiteliului ciliar căptușind bronhiile din interior, ceea ce permite accelerarea excreției sputei și curățarea tractului respirator. Medicamentul prezintă un efect anestezic local, reduce iritarea membranelor mucoase și elimină gâtlejul în gât, provocând tuse și, de asemenea, crește cantitatea de secreții bronșice, care ajută la înmuierea tusei uscate, sufocante și aducându-l într-o stare mai productivă.

Compoziția medicamentului

Siropul Linkus este un lichid gros, limpede, cu un gust și miros specific de mentă. Medicamentul este disponibil în sticle de sticlă întunecată de 90 ml.

Compoziția siropului conține 10 nume de extracte izolate din fructe, flori, rădăcini și frunze de plante medicinale. Printre acestea se numără:

 • rădăcină de lemn dulce;
 • inflorescențe de violet și althea;
 • frunzele adhatoda;
 • fructe și rădăcini de piper;
 • frunzele de isop si onosma;
 • rhizomi alpini;
 • fructe de zizaf și cordie.

Printre excipienții care sporesc eficacitatea principalelor componente și care conferă siropului un gust și aromă deosebite, se găsesc ulei de menta și cățel, zaharoză, acid citric, glicerol și alte componente. Listați proprietățile principalelor extracte active:

Extractul de lemn dulce contine substante speciale - glicirizina si saponinele, care cresc productia de secretii bronsice, contribuie la diluarea sputei groase, faciliteaza evacuarea acesteia si reduc manifestarile procesului inflamator.

Extractul de piper are un efect pronunțat antitusiv, oferă un efect antiseptic și antibacterian, prezintă proprietăți tonice, consolidează imunitatea locală.

Extractul de droguri Altea reduce severitatea procesului inflamator și prezintă un efect expectorant, ajutând la ameliorarea tusei și a sputei.

Extractul violet parfumat oferă efect anestezic, antispasmodic, antimicrobian și sedativ, ameliorează iritarea și contribuie la restaurarea mucoasei tractului respirator.

Extractele de zizifus și hissop prezintă efecte antiseptice și bactericide, asigură expectorant și sedare, accelerează recuperarea.

Frunzele vasculare adhatode conțin un complex bogat de vitamine, uleiuri esențiale și alcaloizi. Datorită acestui fapt, această componentă activează reducerea bronhiilor, accelerează excreția sputei și îmbunătățește funcția respiratorie.

mărturie

Linkas sirop de tuse pentru copii este prescris pentru tratamentul proceselor infecțioase și inflamatorii în organele respiratorii, cursul cărora este însoțit de apariția tusei neproductive cu sputa dificil de separat. Medicamentul este prescris ca parte a tratamentului complex al bronșitei (incluzând bronșita fumătorilor), traheită, traheobronchită, pneumonie, precum și leziuni ale tractului respirator, care se dezvoltă pe fundalul gripei și al infecțiilor respiratorii acute.

Preparatul natural bazat pe ingrediente din plante poate fi utilizat pentru a trata copiii mici, nu conține alcool etilic. Baza pentru dizolvarea extractelor de plante este apa purificată.

Siropul Linkop trebuie luat în perioada acută a bolii pentru a atenua simptomele - iritații și dureri în gât, atacuri de tuse cu sufocare, care nu aduc scutire și nu permit somn noaptea. Sirop - cea mai convenabilă formă de dozare a medicamentului, este bine absorbită, prezintă rapid un efect terapeutic, nu provoacă respingere la copii mici. Un alt avantaj al medicamentului este o compoziție complet naturală, care garantează siguranța și riscul minim de efecte secundare.

Nu este de mirare că medicul renumit Komarovsky recomandă Linkas ca fiind cel mai eficient și mai delicat remediu pentru tusea extenuantă la copii. Acest medicament nu numai că elimină rapid simptomele dureroase, dar, de asemenea, nu dăunează sănătății. În acest caz, medicul pediatru își concentrează atenția părinților asupra faptului că copilul trebuie să primească medicamente numai după consultarea unui medic. Nu uitați că compoziția medicamentului include o combinație de o varietate de ingrediente pe bază de plante, care, în unele cazuri, pot provoca o alergie.

Instrucțiuni de utilizare

În tratamentul răcelilor, însoțit de o tuse uscată, iritantă, doza de sirop Linkas pentru pacienții adulți este de 2 lingurițe. (10 ml) la un moment dat. Medicamentul trebuie luat de 4 ori pe zi.

Instrucțiuni de utilizare a siropului de tuse Linkas pentru copii prescriu să ridice medicamentul pentru viță de vie, ținând cont de vârsta copilului. De aceea, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 2 ani, nu se administrează mai mult de 2,5 ml de sirop (1/2 linguriță) în dimineața și seara; pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani această doză trebuie dublată (până la 5 ml). Frecvența utilizării - de trei ori pe zi. Pentru adolescenți și copii cu vârsta peste 7 ani, doza de sirop rămâne aceeași, dar numărul de doze crește de până la 4 ori pe zi.

În medie, cursul de tratament durează între 5 și 7 zile, de data aceasta este suficient să se înmoaie o tuse uscată și să se obțină separarea sputei. Dacă nu există nicio îmbunătățire în timpul săptămânii, ar trebui să întrerupeți administrarea medicamentului și consultați un medic pentru a clarifica diagnosticul.

Contraindicații

În ciuda compoziției naturale din plante, acest medicament este contraindicat în anumite categorii de pacienți. Siropul de legături nu trebuie administrat în următoarele condiții:

 • copii până la 6 luni;
 • intoleranță individuală la orice componentă a medicamentului;
 • prezența diabetului.

În timp ce purtați un copil, este interzis să luați orice medicamente fără a consulta un medic. Un sirop de tuse Linkas în timpul sarcinii poate fi prescris în 2 sau 3 trimestre, dacă beneficiul pentru mamă depășește în mod semnificativ riscul potențial pentru făt. În procesul de lactație, decizia privind utilizarea medicamentului trebuie de asemenea luată de medicul curant.

Reacții adverse

Recenzile de sirop Linkas indică faptul că acest medicament este bine tolerat de către adulți și copii. Doar în cazuri excepționale, pot apărea reacții alergice la persoanele cu hipersensibilitate. Acestea se manifestă prin erupții cutanate asupra tipului de urticarie, hiperemiei pielii, mâncărime.

Dacă prezentați aceste simptome, tratamentul cu sirop trebuie întrerupt și consultați un medic pentru a ajusta cursul ulterior al tratamentului.

analogi

Linia de sirop poate fi înlocuit cu alte medicamente, cu o acțiune farmacologică similară, menită să atenueze tusea uscată. Lista acestor medicamente este destul de extinsă, să numim cele mai populare:

 • ACC;
 • Bronhikum;
 • Broncho San;
 • Bronchipret;
 • Herbion cu plantain;
 • Doamna mama;
 • Dr. Theiss;
 • Codelac;
 • Lasolvan;
 • Omnitus;
 • Stoptussin;
 • Pertussin;
 • libeksin;
 • Tusupreks;
 • Evkabal.

Dacă este necesar, medicul poate lua întotdeauna o înlocuire din lista medicamentelor destinate combaterii tusei persistente și epuizante.

Costul pentru

Prețul liniei de sirop depinde de producător și de marca comercială a lanțurilor de farmacii. În medie, o sticlă de medicamente (90 ml) va costa între 90 și 120 de ruble. Acesta este un instrument destul de bugetat, situat în intervalul de preț mediu. Multe medicamente populare pentru tusea de astăzi sunt mult mai scumpe.

Recenzii de aplicații

Potrivit recenziilor, siropul Linkas este meritat popular cu consumatorii. Dintre beneficiile notei de droguri, moliciunea si rapiditatea actiunii terapeutice, gustul placut, compozitia naturala pe baza de plante, pret rezonabil. Pacienții observă că siropul practic nu are efecte secundare și contraindicații, utilizarea acestuia permite într-un timp scurt să facă față tusei debilitante care însoțește respirația și răceala. Acest instrument ajută, de asemenea, cu tuse uscată la fumători grei.

Părinții vorbesc, de asemenea, pozitiv despre Linkas. Copiii iau cu dulce un sirop dulce, cu o aromă plăcută și proaspătă și după 2-3 zile de tratament, o tuse neproductivă care tulbura un copil se retrage.

Examinați numărul 1

Recent, fiica mea sa îmbolnăvit de infecții respiratorii acute, timp de câteva zile sa urcat în căldură. Când temperatura a scăzut, apare o tuse obositoare, fără spută. Nu-mi place să dau copiilor droguri puternice. Dar îi era teamă că o tuse poate duce la bronșită, așa că a trebuit să merg la doctor.

Doctorul a sfătuit un sirop de tuse Linkas pe ierburi. Este ieftin, ambalajul cu medicamentul costă 85 de ruble. Siropul are, de asemenea, un gust plăcut și se comportă cu sarcina excelentă. Deja în a treia zi de tratament, tusea se înmoaie și starea sa îmbunătățit.

Examinați numărul 2

Siropul Lynx mi-a fost recomandat de un prieten din tusea unui fumător uscat. Fumez de mai mulți ani și dimineața suferă de tuse cu sufocare. A luat drogul timp de 10 zile și rezultatul este foarte bun. Plămânii s-au curățat, tusea sa înmuit, a apărut o spută groasă. Acum chiar respira mult mai ușor. Mare droguri!

Examinați numărul 3

I-am dat fiicei mele tusea pentru a-mi face reclama siropul Linkas. Este ieftin, compoziția este naturală și gustul este destul de plăcut. Dar noi, din nefericire, nu ne-am potrivit. La început, fiica mea a băut cu bucurie o lingură de sirop, dar până la sfârșitul zilei au apărut pe piele iritații, a început mâncatul, copilul a început să se plângă de gură uscată.

Am realizat că a început o reacție alergică. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece în compoziția medicamentului mai mult de 10 tipuri diferite de ierburi. Deci, acest medicament trebuia să fie abandonat.

Cum să luați sirop de tuse Linkas - instrucțiuni pentru copii și adulți

Tusea este disponibilă pentru multe medicamente diferite, părinții preferă întotdeauna produsele pe bază de ingrediente naturale pentru tratarea copiilor, deoarece astfel de medicamente sunt mai puțin susceptibile de a provoca reacții adverse și au mai puține contraindicații. Unul dintre aceste medicamente este siropul de tuse Linkas, instrucțiuni pentru copii la care merită luată în considerare mai atent pentru a determina dacă medicamentul este potrivit sau nu.

Instrucțiunea de droguri - compoziție

Tusea sirop - un medicament care îmbunătățește expectorația, secreția de spută, are efect antiinflamator, bazat pe ingrediente naturale. În plus față de sirop, acest produs este disponibil sub formă de pastile cu diferite arome.

Siropul este utilizat pentru diferite boli inflamatorii ale tractului respirator, bronșită, traheită, virusuri gripale, diverse infecții bacteriene și răceli asociate cu tuse cu obstrucții ale sputei. Medicamentul este utilizat în tratamentul sistemic al bolilor.

Compoziția ingredientelor active ale medicamentului constă numai din ingrediente naturale, pe bază de extracte din rădăcină de lemn dulce, droguri Althaea, violet, piper lung și altele. Toate aceste remedii naturale au fost utilizate mult timp pentru a trata tusea la copii și adulți.

Este important! Înainte de a utiliza medicamentul trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

Cât de mult este siropul Linkas

Siropul este produs în sticle de sticlă întunecată, prețul mediu al siropului este de la 130 la 200 de ruble, în funcție de lanțul de farmacie. În timp, costul medicamentului poate varia.

Depozitați medicamentul trebuie să fie la temperatura camerei, a deschis sticla este mai bine pentru a curăța într-un loc răcoros. Termenul de valabilitate al medicamentului în ansamblu este de până la trei ani, termenul de valabilitate după deschiderea flaconului este de până la șase luni.

Țara principală - producătorul acestui drog - Pakistan, în alte țări, în special Lynk, nu este făcută, dar puteți să îi întâlniți pe omologii săi direcți și indirecți.

Ce tuse ajută?

Acest medicament este recomandat să luați dacă aveți o tuse umedă, mai ales dacă există dificultăți în evacuarea sputei. Substanțele conținute în medicamente ajută la subțierea sputei, la creșterea tusei și la provocarea eliberării sale active din plămâni. Prin urmare, medicamentul nu este prescris imediat de la debutul bolii, de obicei este transferat la el atunci când are loc o expectorare.

Blocajul uscat al tusei nu trebuie utilizat, deoarece acest remediu intensifică tusea. Cu o tuse uscată, sputa nu a început încă să se formeze și să se acumuleze în plămâni, așa că medicamentul va provoca atacuri și va agrava starea pacientului.

La ce vârstă poți lua

Mulți părinți sunt interesați dacă acest medicament este potrivit pentru sugari. Instrucțiunile oficiale de utilizare prevăd că medicamentul poate fi utilizat de la șase luni, dar doza trebuie respectată cu strictețe. De asemenea, copiii foarte mici sunt sfătuiți să se supună unui tratament sub supravegherea strictă a unui medic.

Este important! În acest caz, pastilele de Lozenges sunt permise numai pentru adulți și copii mai mari, care nu trebuie înlocuiți cu sirop.

Cum să luați remedia - doza

Dozajul medicamentului depinde de vârsta persoanei, nu ar trebui rupt. Cursul de tratament durează de la o săptămână, uneori poate dura mai mult, totul depinde de caracteristicile individuale ale cursului bolii. Luați, de obicei, sirop la copii și adulți, după cum urmează:

 1. Copiii de la șase luni până la trei ani dau o jumătate de linguriță de sirop la trei pe zi.
 2. Copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și opt ani li se administrează o linguriță de trei ori pe zi.
 3. De la opt la optsprezece ani, dați o linguriță de patru ori pe zi.

Adulții pot lua două lingurițe de până la patru ori pe zi. Dacă doriți, după ce ați luat medicamentul, puteți bea un pahar de apă, se recomandă să luați medicamentul după o masă.

Recepție în timpul sarcinii

În prezent, studiile necesare privind siguranța administrării de medicamente la femeile gravide nu au fost efectuate, prin urmare, în conformitate cu instrucțiunile oficiale privind siropul, nu se recomandă administrarea medicamentului în timpul nașterii. Există suficiente analogi ale acestui instrument care sunt valabile în timpul sarcinii.

Atunci când nu se recomandă alăptarea pentru a lua acest medicament, siguranța medicamentului în acest caz nu este dovedită. În cazuri extreme, în momentul primirii siropului, se recomandă să întrerupeți alăptarea.

Contraindicații

În ciuda tuturor siguranței medicamentului, trebuie luate în considerare câteva contraindicații. În primul rând, nu trebuie să utilizați medicamentul pentru hipersensibilitate, alergii la componentele medicamentelor - extracte ale diferitelor plante medicinale.

Din cauza conținutului de zaharoză din sirop, ar trebui să fie luată cu mare atenție de către persoanele cu diabet zaharat, cei care se află într-o dietă cu o cantitate redusă de carbohidrați. În acest caz, recepția este mai bine realizată sub supravegherea unui medic.

Este important! De asemenea, nu trebuie să luați Linkas simultan cu medicamente care suprima tusea, aceste fonduri se vor contrazice reciproc. De asemenea, nu este necesară combinarea medicamentului cu alte medicamente împotriva tusei.

supradoză

Cazurile de supradozaj nu sunt de obicei detectate, chiar și în cazul consumului excesiv de droguri, apar diverse simptome extrem de rare. Cu toate acestea, dacă din cauza prea multor medicamente există simptome de intoxicație, este recomandat să faceți o spălare gastrică și să luați cărbune activat.

Rareori apar efecte secundare, ele se manifestă de obicei ca reacții alergice, erupții cutanate, mâncărime, urticarie. În acest caz, tratamentul cu sirop trebuie oprit, consultați un medic. Tratamentul simptomatic poate fi prescris.

analogi

Siropul are un număr de analogi direcți și indirecți, cei mai mulți pot fi utilizați pentru copii. Cu toate acestea, merită să ne amintim că analogii diferă încă ușor în acțiunea medicamentului în sine, deci trebuie să citiți instrucțiunile și să selectați medicamentul cel mai potrivit. Analogii cei mai comuni iau în considerare:

 • Herbion sirop pentru tuse umeda;
 • Travisil;
 • pilulele Mukaltin și altele.

În general, siropul Linkas este unul dintre cele mai sigure și mai accesibile medicamente pentru tusea umedă, care poate fi luată fără restricții pentru copii. Este important să respectați cu strictețe instrucțiunile.

opinii

Natalia R.

Copilul a avut o răceală proastă, tusea a fost foarte grea, mai ales atunci când a început secreția de spută, chiar interferând cu somnul. Medicul a prescris siropul Linkus pentru o tuse umeda, dupa o saptamana de curs, tusea aproape sa oprit, copilul sa oprit sa tusea mult.

Irina N.

Fiica cea mai tânără a avut bronșită cu tuse puternică și umedă și, din cauza alergiilor, a fost dificil să se găsească medicamentul potrivit. Am fost sfătuiți să cumpărați sirop Linkus, deoarece acest remediu constă în întregime din ingrediente naturale care au început să provoace efecte secundare. Starea sa îmbunătățit foarte repede.

Linkas instrucțiuni de sirop tuse pentru copii

Problema tratării pacienților tineri este dozajul corect. Deși adulții pot folosi siropul de tuse Linkas, instrucțiunile pentru copii sunt semnificativ diferite. Acest medicament este utilizat de obicei pentru copii, deoarece siropul este dulce și copiii îi place să-l ia. Adulții sunt mai predispuși să recomande alte forme de dozare Linkas.

Indicații pentru utilizarea produselor Linkas

Linka este un preparat complex pe bază de plante. Ea are un efect analgezic, antiinflamator, expectorant. Linkas contribuie, de asemenea, la diluarea sputei, prin urmare, este recomandat în special pentru tuse neproductivă.

Aceste simptome apar în multe boli ale tractului respirator. Prin urmare, medicul poate prescrie copilul legat într-o serie de cazuri.

 1. Faringită sau laringită.
 2. Inflamația plămânilor.
 3. Traheită, bronșită.
 4. Tuse uscată alergic.

Linkerul nu poate fi singurul medicament utilizat în tratament. În afară de el, medicul va recomanda medicamente antipiretice, antialergice sau antibiotice - în funcție de boală. Linkerul este un medicament de tratament simptomatic și nu garantează eliminarea cauzei bolii.

Dacă se prescrie sirop de tuse Linkas, instrucțiunile pentru copii din apendicele pachetului vor ajuta la determinarea dozei. Dar medicul poate prescrie o altă schemă. Și ultimul cuvânt este al lui.

Compoziția siropului medicinal Linkas

Linkas - un medicament pe bază de plante. Acesta conține extracte de 10 plante medicinale. Acțiunea medicamentului se bazează pe o combinație de succes a compoziției și a numărului de extracte de vindecare. În consecință, ele se consolidează și se completează reciproc.

 1. Adkhatoda Vascularul mărește activitatea bronhiilor, facilitează respirația, îmbunătățește evacuarea sputei.
 2. Licorice diluează flegma și ameliorează inflamația.
 3. Althaea are un efect antibacterian și expectorant.
 4. Piper ajuta mult la reducerea intensitatii tusei, are efect antiinflamator si dezinfectant.
 5. Violetul parfumat ameliorează iritația și ajută la restabilirea mucoasei deteriorate.
 6. Galaga Alpinia are efect antialergic.

O importanță deosebită este raportul selectat atent dintre extracte. Menținerea independentă a unei doze exacte nu va funcționa și este esențială pentru recuperare. În plus, multe plante ale căror extracte fac parte din Linkas sunt rare. O persoană obișnuită nu va fi ușor să o primească.

Unele restricții în aplicația Linkas

Medicamentul natural Linkas este de obicei bine tolerat de către pacienți. Dar acest lucru nu înseamnă că utilizarea sa nu are contraindicații.

Linkerul nu este permis pentru utilizare la sugarii mai tineri de șase luni. Acest lucru se datorează incapacității de a determina doza. Copiii mai în vârstă pot fi prescris drogul, dar în nici un caz părinții nu îl vor folosi singuri. Componentele din plante nu sunt deloc inofensive, utilizarea lor necesită supravegherea unui specialist.

În unele cazuri, Linkus poate provoca alergii. Deoarece conține multe plante, reacțiile adverse pot apărea pe oricare dintre ele. În acest caz, siropul va trebui abandonat, iar medicul va prescrie un alt medicament cu efect similar, dar cu o compoziție diferită.

În cele din urmă, medicamentul este contraindicat pentru acei copii care trebuie să limiteze consumul de zahăr. Glucoza reprezintă până la 70% din masa medicamentului. Acest lucru îl face gustos, plăcut să mănânce. Dar acest lucru nu permite utilizarea Linkas pentru tratamentul pacienților cu diabet zaharat și a altor boli care necesită o dietă fără zahăr.

Adulții pot fi tratați cu medicamentul. Dar când este prescris siropul de tuse Linkas, instrucțiunile pentru copii sunt folosite mai des. Acest lucru se datorează faptului că există alte preparate ale grupului Linkas (pastile și unguent). Dozările substanțelor active există astfel încât aceste forme sunt recomandate numai pentru adulți. O formă de medicament pentru pacienții conștienți nu mai are un înțeles special.

Instrucțiuni de utilizare Linkas pentru copii

Dintre preparatele pentru ingestia grupului Linkas, copiii sunt prescrise numai sirop. Pastilele sunt utilizate numai pentru pacienții cu vârsta de cel puțin 18 ani.

Este simplu de a accepta siropul, principalul lucru de observat o doză. Pentru copiii care nu au mai mult de 3 ani, este de 0,5 linguriță. Copiii mai mari sunt prescrise 1 linguriță. În același timp, copiii sub 8 ani iau medicamentul 3, iar adolescenții - de 4 ori pe zi. Medicul poate prescrie un alt regim de tratament, instrucțiunile propuse pentru utilizarea medicamentului sunt frecvente. Timpul total de luare a medicamentului este de 5-7 zile.

Linkerul nu poate fi utilizat împreună cu medicamente antitusive (cum ar fi Codeine). Această regulă se aplică tuturor medicamentelor expectorante. La scurt timp după consumarea tusei poate crește, nu este recomandat să luați Linkas chiar înainte de culcare, și mai ales noaptea.

Medicamentul nu trebuie diluat și spălat, deși în cazul în care copilul dorește să bea după administrarea medicamentului, nu suferă. Înainte de a măsura doza, trebuie să agitați sticla cu siropul. Nu puteți conta pe un efect instant, cursul tratamentului trebuie să fie complet finalizat.

Prețul drogului Linkas și economiile

Siropul Linkas nu este cel mai ieftin medicament din grupul său. Este suficient să spunem că acesta este un instrument de import (producerea unei companii pakistaneze). Cu toate acestea, nu poate fi numit nici scump. Multe instrumente importate populare de acțiune similară sunt aproape de două ori mai scumpe.

Siropul este produs în sticle de diferite capacități (90, 120, 150 ml). În consecință, prețul variază. Cu toate acestea, pentru unii distribuitori, costul unei sticle de 120 ml poate fi mai mic de 90 ml pentru alții. Prin urmare, este mai bine să vă familiarizați cu propunerile mai multor companii înainte de a cumpăra un medicament.

În medie, este mai bine să contezi costul unei sticle de la 120 la 220 de ruble. Achiziționați mai mult volum la un preț mai mic. Dar nu faceți acest lucru dacă medicamentul este destinat unui copil mic care îl va administra în doze mici. Termenul de valabilitate al medicamentului este limitat. În cazul în care un adolescent trebuie tratat, achiziționarea de ambalaje mai mari la un preț convenabil este alegerea ideală. Este ușor de calculat că cursul de 7 zile (20 ml pe zi pentru un adolescent) va necesita 150 ml de medicamente.

Analoguri de sirop Linxe tuse

Vorbind despre analogii de droguri, este necesar să se facă distincția între ele structurale și farmacologice. Analogi structurali sunt acele medicamente care au același set de ingrediente active. Diferențele dintre ele constau în forma de eliberare (există paracetamol în tablete, și există în lumânări), o denumire comercială, un producător. Deci, nu-spa și drotaverine - de fapt, un medicament. Analogul structural ar trebui să fie selectat pe baza denumirii substanței active (mai bine decât latina, astfel încât să nu se confunde în interpretări diferite).

Un analog farmacologic este un medicament cu acțiune similară, dar cu o compoziție diferită. Pentru Linkas, acesta va fi un grup de medicamente expectorante și mucolitice.

Analogii structurali Linkas nu au. Există o serie de medicamente pe bază de plante, dar compoziția și proporțiile sunt diferite. Prin urmare, în absența Linkas într-o farmacie (câteodată se întâmplă) sau în prezența contraindicațiilor, va trebui să alegeți un analog farmacologic.

Ideal din punct de vedere al economiilor este vechiul sirop de tuse uscat pe piața internă. Este ușor de gătit, este recomandat copiilor, iar gustul nu este dezgustător. Dar puteți oferi un număr de siropuri "gustoase" pentru copii, și nu mai scumpe (sau chiar mai ieftine) Linkas.

 1. Gatiti siropul
 2. Traves.
 3. Bronho-Suprema.
 4. Doamna Mama.
 5. Bronhikum.

Analogii farmacologici au un efect similar, dar nu dublu. Prin urmare, în prezența contraindicațiilor la linii sau a detectării alergiilor, consultați medicul. El știe mai bine proprietățile medicamentelor similare și sfătuiește pe cel care se potrivește în acest caz.

Medicamentele "gustoase" sunt convenabile în tratarea copiilor - sunt ușor de acceptat. Dar, siropul dulce in acelasi timp ramane un medicament, acesta ar trebui sa fie folosit in scopul si cu grija. Dacă se prescrie sirop de tuse Linkas, instrucțiunile pentru copii trebuie urmate și mai strict decât pentru adulți.

Linkas - sirop de tuse, atunci când este prescris, contraindicații, instrucțiuni de utilizare, analogi posibili

În ciuda numărului mare de medicamente antitusive moderne, nu este ușor să opriți atacurile dureroase de tuse. Medicii cu experiență sfătuiesc să acorde atenție medicamentelor cu ingrediente din plante din compoziție. Acesta este siropul de legătură. Acest lucru este recomandat de unul dintre cele mai eficiente siropuri, ajutând la restabilirea rapidă a sănătății sistemului respirator.

Caracteristicile generale ale medicamentului

"Linkas" este permisă chiar și pentru copiii mici, deoarece nu intră în circulația sistemică, ajută la stoparea rapidă a spasmelor musculare, distruge agenții patogeni ai patologiei, elimină inflamația, reduce tusea, normalizează temperatura. Linkas funcționează, de asemenea, ca o mucolitică, sputum diluant, fără a-și crește volumul.

Linkas siropul se face pe baza componentelor vegetale, are urmatoarele efecte:

 • antipiretice;
 • antispasmodic;
 • un anti-inflamator;
 • mucolitic.

Datorită tratamentului cu siropul de tuse "Linkas", funcția glandelor secreție și vilii epiteliale este normalizată. Datorită îmbunătățirii excreției sputei, episoadele de tuse apar mai puțin și mai puțin, deci respirația este mai ușoară.

Substanțele active reduc inflamația, iritabilitatea membranei mucoase a suprafeței organelor respiratorii datorită efectului anestezic local. Cel mai bun dintre toate, rezultatele tratamentului de la Linkas sunt vizibile după 2 până la 4 zile.

structură

Siropul "Linkas" conține o mulțime de extracte din plante, datorită căruia este asigurat un efect complex asupra sistemului respirator:

 • Adatod Vascular - o substanță cu un număr mare de uleiuri esențiale, alcaloizi. Extract de frunze de plante ameliorează inflamația, ameliorează durerea, ajută la ameliorarea expectorării, normalizează respirația, are un efect abortiv, diuretic. Frunzele se disting prin capacitatea lor de a rezista bacteriilor.
 • Licorice - conține polizaharide, carbohidrați, acizi organici. Datorită saponinelor, acesta produce un efect expectorant, înmoaie și învelește membrana mucoasă. Extractul de rădăcini îmbunătățește funcționarea aparatului glandular.
 • Piperul este lung cu uleiuri esențiale și alcaloid piperină, datorită căruia funcțiile imunității sunt normalizate, congestia nazală se reduce, durerea gâtului este ușoară și tusea treptat dispare. Această componentă ajută la restabilirea imunității slabe într-un timp scurt.
 • Violet parfumat cu alcaloizi, uleiurile esențiale are un efect pronunțat de expectorant, ameliorează umflarea. Este, de asemenea, eficient ca o componentă diuretică, suprimă inflamația, oprește tusea spastică.
 • Medicamentul himosopus cu uleiuri esențiale, flavonoide - folosit ca expectorant, antiseptic, facilitează procesul de inflamație, vindecă mucoase iritate.
 • Alpinia galanga este caracterizata de bogatia uleiurilor esentiale, datorita careia amelioreaza rapid durerea, rezista manifestarilor de hipersensibilitate.
 • Cordia broadleaf - diferite efecte antispastice, antiseptice și analgezice.
 • Althaea medicinal cu amidon, pectină ajută la regenerarea membranei mucoase, facilitează procesul inflamator, se înmoaie. Ajută la ameliorarea sputei vâscoase pentru laringită, bronșită, traheită.
 • Zifus - diferite multivitamine, proteine ​​și acizi din compoziție, are un efect calmant, normalizează tensiunea arterială ridicată, reglează digestia.
 • Onosma este un excelent antispasmodic, relaxează rapid mușchii netede și ajută la spasme ale sistemului respirator.

Este de remarcat faptul că siropul Linkas este un medicament fără prescripție medicală care poate fi utilizat fără prescripție medicală.

Cum face drogul

Datorită influenței substanțelor active, medicamentul stimulează secreția țesutului epitelial, sporind activitatea vililor. În cele din urmă, "Linkus" are următoarele acțiuni:

 • îmbunătățirea căptușelii suprafeței alveolelor pulmonare;
 • creșterea ratei de descărcare a sputei fără a crește volumul acesteia;
 • reducerea iritației mucoasei bronhice;
 • Îmbunătățirea productivității tusei.

Efectul terapeutic persistă timp de 4 zile după finalizarea cursului cu preparatul "Linkas".

Pot folosi pentru tuse uscată

Datorită acțiunii puternice a bronhodilatatorului, Linkas este prescris pentru tuse uscată și tuse cu spută groasă vâscoasă, când tuse un fumător.

Syrupul Linkas este permis în cazul tusei la copii după 6 luni. Însă pentru acești copii, utilizarea trebuie discutată împreună cu medicul, iar doza permisă trebuie clarificată, deoarece nu există teste fiabile și dovezi privind siguranța unui astfel de tratament.

Contraindicații

Lista contraindicațiilor și a efectelor secundare este mică. Contraindicatii sirop "Linkas" includ:

 • vârsta de până la 6 luni;
 • intoleranță la compoziție;
 • diabet zaharat.

Dintre efectele secundare trebuie notat numai probabilitatea unei reacții alergice ușoare sau moderate.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a preveni consecințele negative ale tratamentului cu siropul Linkas, copiii trebuie să-l utilizeze conform recomandărilor medicului și numai copiii cu vârsta mai mare de 6 luni nu trebuie administrați sugarilor. Utilizarea pentru adulți este, de asemenea, mai bine pentru a discuta cu un specialist.

Cum să luați

Linkas sirop diferă de tuse într-o aromă plăcută ușoară, copiii sunt conștienți de gustul medicamentului. Beți sirop fără apă și indiferent de mâncare.

Doza și modul de administrare

Pentru copiii aflați în tratamentul medicamentului "Linkas", recomandați următoarele doze:

 • de la 6 luni până la 1 an: 1, 25 ml de trei ori pe zi;
 • de la 2 la 6 ani: 2,5 ml de trei ori pe zi;
 • de la 7 la 12 ani: 2,5 ml de patru ori pe zi.

Copiilor cu vârsta peste 12 ani li se prescrie un regim de dozare a siropurilor adulte.

Pentru un rezultat optim al terapiei, trebuie să luați un sirop Linkas în decurs de 7 zile. Pentru adulți, doza recomandată este de 5 ml de 3 sau 4 ori pe zi. În funcție de caracteristicile bolii, de simptomele acesteia, de corpul pacientului, medicul poate ajusta cantitatea de medicament și timpul de tratament.

Note importante

Compoziția siropului "Linkas" a inclus zaharoză, deci este prescrisă cu prudență persoanelor cu diabet sau după o dietă cu conținut scăzut de calorii.

Se recomandă administrarea siropului la intervale regulate de timp. Înainte de a merge la culcare, "Linkas" este mai bine să nu bei, pentru a nu provoca o descărcare a sputei în timpul somnului și o încălcare a repausului de noapte.

Nu este necesar să se combine tratamentul cu sirop cu medicamente care suprimă tusea cu libexin sau codeină în compoziție. Acest lucru este contrar tacticilor de tratament, iar combinația de fonduri provoacă stagnarea mucusului și sputei, complicații grave.

Ce analogi există

Principala diferență între siropul Linkas de la medicamente similare este compoziția îmbogățită și baza de plante. Astfel de instrumente pur și simplu nu există. Dacă este necesar, puteți înlocui medicamentul cu alții cu o listă similară de acțiuni. Medicamente similare includ:

 • sirop de tuse "Langes";
 • "Doctor IOM";
 • "Doctorul Theiss";
 • "Travisil";
 • „Bromhexin“;
 • "Mukosol";
 • "ACC";
 • "Glikodin".

Este importantă coordonarea recepției cu sirop și înlocuirea acesteia cu medicul. Numai în acest fel tratamentul nu provoacă reacții negative ale corpului, acesta va permite obținerea unui rezultat pozitiv stabil.

constatări

Cumpara siropul pentru copii "Linkas" poate fi in orice farmacie fara prescriptie medicala de la medic. În ciuda vânzării libere, nu se recomandă utilizarea instrumentului fără recomandarea unui specialist. Este mai bine să se consulte în prealabil cu medicul, să se determine diagnosticul și caracteristicile acestuia, să se aleagă împreună doza de sirop. Tratamentul adecvat este o garanție a recuperării rapide fără complicații.

Tratamentul tusei la copii cu sirop Linkus: revizuirea instrucțiunilor și rezultatelor studiilor clinice

La tratarea copiilor, alegerea medicamentelor trebuie tratată cu un grad ridicat de responsabilitate. Este necesar ca acestea să fie eficiente, dovedite prin experiențe clinice și experiență reală, într-o stare convenabilă și gustoase.

Toți acești parametri corespund cu siropul Linkus pentru copii.

Caracteristicile generale ale medicamentului

Linkas - medicament pentru copii, sub forma unui lichid dulce, bazat pe componente de plante, conceput pentru a reduce atacurile de tuse care apar în boli: catarrale, inflamatorii, virale.

Instrumentul este recomandat pacienților din copilărie, dar instrucțiunile de utilizare a siropului Linkas sugerează că ajută la combaterea tusei și a adulților care preferă să fie tratați cu medicamente cu o cantitate minimă de chimie.

Sirop are proprietățile principale:

 • reduce durata episoadelor de tuse;
 • contribuie la diluarea mucusului gros format în tractul respirator;
 • ajută la retragerea sputei;
 • are efect antiinflamator.

De obicei prescris în tratamentul gripei, bronșitei, laringitei, traheitei.

O caracteristică distinctivă a medicamentului: este pe bază de apă și nu conține alcool.

Consistența siropului nu este vâscoasă, cu un miros plăcut pe bază de plante și un gust dulce.

structură

Siropul conține extracte de plante cultivate special în zone ecologice. Producătorul Herbion Pakistan Private Ltd are un sistem inovativ de extracție a plantelor medicinale, care permite păstrarea activității componentelor.

"Buchetul" medicamentului, conform instrucțiunilor de utilizare pentru Linkas pentru copii, constă din concentrate de plante:

 1. Lead adatods vascular - folosit pe termen lung în medicina orientală ca expectorant și agent antiinflamator.
 2. Licorice, care se practică ca o contribuție la îndepărtarea sputei, înveliș și emoliant.
 3. Ardeiul lung - are un efect expectorant și stimulativ.
 4. Violete de parfumate, conținând acizi organici și saponine, care promovează îndepărtarea sputei și calmează reflexul tusei.
 5. Hyssopa medicament care are bioflavonoide: diosmin, hesperidin, hissopine, - care au un efect tonic și de înmuiere pe tractul respirator superior.
 6. Alpini Galanga - antiseptic natural și antispasmodic.
 7. Cordia largă cu acțiune expectorantă.
 8. Althea este o planta medicinala, o planta care contine mucus, care calmeaza o tuse puternica, facilitand expectoratia si secretia de sputa.
 9. Jujube prezent, care este un depozit de substanțe utile, sporește imunitatea și ajută la rezolvarea rapidă a bolii, care are un efect terapeutic asupra organelor respiratorii.
 10. Onosmy pritsevkova datorită proprietăților antispastice, ameliorează tensiunea vaselor sistemului respirator.

Componentele auxiliare afectează gustul, textura și măresc durata de valabilitate a medicamentului. Ambalarea se efectuează în sticle de sticlă opacă, pentru a evita efectele dăunătoare ale luminii solare directe.

Cum funcționează medicamentul?

Acțiunea siropului Linkas se bazează pe proprietățile ingredientelor sale active constitutive. Medicamentul are un efect pozitiv asupra activității motorii cilia a epiteliului. Datorită mișcării villus, mucusul începe să se miște și să curețe plămânii. În același timp, proprietatea siropului de a dilua sputa stagnantă permite creșterea secreției sale de plămâni. Ca urmare, căile respiratorii scapă de mucus, frecvența tusei scade, respirația devine simplă și ușoară.

Pot folosi pentru tuse uscată?

Părinții sunt deseori preocupați de întrebarea despre ce tuse ar trebui să utilizeze siropul Linkas pentru tratarea copiilor: uscat sau umed? Combinația sa constă din componente care afectează pozitiv sistemul respirator. Majoritatea dintre ele contribuie la lichefierea mucusului vâscos și îndepărtarea acestuia din plămâni. Prin urmare, este indicat pentru tuse umedă cu dificilă exudare a sputei.

Trebuie să se înțeleagă că limita dintre tusea uscată și umedă nu este întotdeauna definită în mod clar, iar mulți părinți numesc tuse neproductivă uscată, deși nu este. Linkerul, care are un efect de înmuiere, cu o tuse uscată la un copil, va contribui, de asemenea, la atenuarea stării.

Pediatrul, după procedura de examinare și examinarea detaliată, va fi capabil să numească cauza exactă a tusei.

Contraindicații

Utilizarea siropului Linkas pentru copii este interzisă în următoarele cazuri:

 • vârsta de până la 6 luni;
 • tendința de a alerga la componentele vegetale;
 • istoric al diagnosticului diabetului zaharat.
Siropul nu trebuie administrat în combinație simultană cu antitusive care conțin codeină, butamiat, prenoksdiazin.

Instrucțiuni de utilizare

În conformitate cu instrucțiunile pentru siropul Linkus pentru copii, nu există dificultăți în administrarea medicamentului.

Cum să luați?

Luați legătura sub formă de sirop prin înghițire. Medicamentul poate fi consumat indiferent de masă și fără a lua în considerare intervalul specific.

Este convenabil să utilizați în timp ce luați o linguriță. Nu se recomandă diluarea cu alte lichide, dar puteți bea puțină apă. Înainte de utilizarea directă, sticla trebuie agitată pentru a obține o consistență omogenă.

Doza și modul de administrare

Instructiuni pentru siropul de tuse pentru copii Linkas recomanda copiilor bolnavi, a caror varsta se afla intre:

 • șase luni și trei ani dau siropul într-un mod de trei zile la o doză de 2,5 ml - 0,5 tsp;
 • trei și opt ani - într-o doză de 5 ml, adică o linguriță: dimineața, la prânz și seara;
 • opt și optsprezece ani - o linguriță, dar de patru ori.

Se recomandă administrarea medicamentului în conformitate cu schema de 7 zile. În absența efectului terapeutic, repetați cursul, după consultarea medicului dumneavoastră.

Note importante

Pentru cel mai bun efect, agentul trebuie administrat la intervale regulate de timp. Timp de o oră și jumătate înainte de somnul de noapte, nu se recomandă să se dea pacientului un sirop datorită faptului că el activează descărcarea sputei din bronhii, prin urmare, va aduce disconfort și nu va da ocazia de a dormi.

Examinați recenzia

Recenzii de sirop de tuse Linkas pentru copii ajuta la prevenirea greselilor in utilizare.

În 2004, a fost efectuat un studiu clinic la Institutul de Cercetare din Moscova de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică pentru a determina eficacitatea și siguranța siropului Linkas pentru copii. Ca urmare a unui studiu cu participarea a 60 de copii, sa constatat că în caz de boli: ODS și organele respiratorii cauzate de bacterii:

 1. Medicamentul reduce sindromul de tuse, crește capacitatea de auto-purificare bronhică de la microbi și îmbunătățește secreția de spută.
 2. Efectul este observat din a doua zi de admitere.
 3. Nu au fost identificate reacții adverse, chiar și la copiii cu alergii.
 4. Medicamentul se caracterizează printr-un gust plăcut și consistență caracteristică, confortabilă pentru tratamentul copiilor.
 5. Recomandat pentru utilizarea clinică pe scară largă.

Au fost identificate comentarii negative despre Linkas pentru copii.

Ce analogi există?

Combinația de materii prime utilizate pentru producerea siropului este unică, astfel încât nu există legături complete pentru copii. Puteți găsi droguri lichide nu sunt identice, dar acțiune similară:

Acești analogi ai Syrup Linkas pentru copii nu sunt structurale, deci trebuie să fiți atenți la trei factori:

 • mod de acțiune;
 • dozare;
 • restricții de vârstă.

Videoclip util

În următorul videoclip, un otolaringolog vă va spune despre tratamentul laringitei:


Cititi Mai Multe Despre Tuse