Poate Sinupret mama care alapteaza: descriere, reguli de aplicare

Sinuzita la o femeie care alăptează poate să apară ca urmare a unei complicații a unei răceli sau a unei gripe. Imunitatea slabă poate declanșa, de asemenea, dezvoltarea bolii. Dacă o femeie întârzie să vadă un medic sau nu a fost implicată în tratament, atunci un ARVI simplu poate fi complicat de sinuzită.

Cel mai adesea pentru tratamentul bolii folosind medicamente puternice care sunt periculoase pentru nou-născut. Ce medicamente pentru tratamentul sinuzitei sunt compatibile cu alăptarea?

Sinupret este o combinație populară de ingrediente pe bază de plante care se utilizează pentru tratarea sinuzitei. Medicamentul are un efect imunomodulator și antiviral.

Informații de bază

Remediul pe bază de plante se produce sub formă de drajeuri și picături, care au următoarea compoziție:

 • componente principale: gențiană, primroză, sorrel, bumbac, vervain;
 • componente suplimentare: amidon din cartofi, silice fumed, apă distilată, lactoză cu o moleculă de apă adăugată, gelatină, sorbitol, acid octadecanoic.
 • componente principale: extract de apă-alcool, gențiană, primroză, sorrel, bumbac, vervain;
 • O componentă suplimentară este apa distilată.

Medicamentul combinat restabilește imunitatea, reduce umflarea cojilor interiori ai căilor respiratorii. Îndepărtează mucusul și accelerează curgerea sa de la sinusurile paranasale.

Medicamentul este prescris pentru tratamentul sinuzitei în formă acută sau cronică, în care se formează un secret vâscos (sinuzită, rinită). Medicamentul este adesea utilizat pentru tratarea rinitei de orice origine. Ce altceva poate fi tratat cu o mamă care alăptează nasul, vezi linkul http://vskormi.ru/mama/nasmork-u-kormyaschei-mami-lechenie/.

Metodă de utilizare și dozare

Preparatul pe bază de plante se administrează pe cale orală. Dozajul depinde de vârsta pacientului și de severitatea bolii. Doctorul determină doza necesară pentru fiecare pacient individual.

Dozajul medicamentului pentru pacienții de diferite categorii de vârstă:

 • pacienți de la 2 la ani - 15 picături de trei ori în 24 de ore;
 • copii de la 7 la 17 ani - 1 comprimat de trei ori pe zi sau 25 picături cu aceeași frecvență;
 • pacienți cu vârsta de 17 ani și peste - 2 comprimate de trei ori pe zi sau 50 de picături cu aceeași frecvență.

Cursul terapeutic durează între 1 și 2 săptămâni. Dacă simptomele bolii după tratamentul de tratament nu dispar sau se repetă, din când în când - întrerupeți administrarea medicamentului și consultați-vă medicul.

Picăturile trebuie să bea apă și să nu mestece. Se picură înainte de a se dilua cu apă fiartă răcită.

Contraindicații

 • dacă pacientul are dependență de alcool (în timpul tratamentului cu picături);
 • cu hipersensibilitate la componentele medicamentului;
 • cu intoleranță individuală la zahărul din lapte (în timp ce luați drajeuri).

Medicamentul este interzis să se utilizeze în orice formă de dozare pentru tratamentul copiilor sub 2 ani. Sinupret sub formă de drajeu este contraindicat la pacienții cu vârsta sub 7 ani.

Medicii nu recomandă utilizarea picăturilor după tratamentul dependenței cronice de alcool. Aceasta se explică prin faptul că alcoolul este prezent în compoziția formei de dozare lichide.

Drops Sinupret este recomandat să ia sub supravegherea unui medic pentru persoanele cu insuficiență hepatică, boli și leziuni ale creierului.

De droguri nu are un efect sedativ, și, prin urmare, este permis să-l utilizați înainte de a conduce o mașină și alte activități legate de concentrare. Sinupret a permis combinarea cu medicamente antibacteriene.

Sinupret alăptează

Sinupret este unul dintre puținele medicamente care se pot administra în timpul alăptării și al sarcinii. În extractele de compoziție și în plantele medicinale zdrobite sub formă de pulbere și, prin urmare, înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să vă asigurați că nu aveți hipersensibilitate la componentele disponibile. Medicamentul diluează rapid mucusul vâscos, curăță sinusurile paranazale de acesta. Medicamentul reduce umflarea mucoasei nazale, elimină inflamația, întărește sistemul imunitar, accelerează recuperarea.

Medicii recomandă utilizarea pentru tratarea sinuzitei în drageii mamei care alăptează. Informații despre efectul medicamentului asupra nou-născutului nu sunt disponibile și, prin urmare, este necesară aderarea la doza indicată.

Femeile lactate nu sunt recomandate să ia picături, deoarece conțin alcool. Etanolul intră în sângele mamei, se excretă în lapte și intră în corpul copilului. Alcoolul afectează în mod negativ nou-născutul.

Forma de dozare lichidă poate fi utilizată ca soluție pentru inhalare, dar numai dacă nu există alergie. În acest caz, medicamentul acționează local, ca rezultat, o cantitate mai mică de componente dăunătoare penetrează sângele.

Astfel, lactația Sinupret este permisă să se utilizeze, dar sub supravegherea unui medic. La urma urmei, există riscul unei reacții alergice la componentele medicamentului. Pentru a evita consecințele periculoase, transferați temporar copilul în hrana artificială. Pentru a menține alăptarea - decantează laptele și, după tratament, puteți relua alăptarea.

Tablete antivirale Bionorica Sinupret - revizuire

Sunt o mamă care alăptează, acest medicament a ajutat într-adevăr să facă fără antibiotice în stadiul inițial al sinuzitei.

Cu puțin mai mult de o săptămână în urmă am prins o răceală și foarte mult. Nasul, în general, a oprit respirația, era practic imposibil să-i explodeze nasul în mod normal, iar ceea ce a ieșit era mai bine să nu descriem, în câteva cuvinte, o mulțime de mucus verde gros. Permis pentru medicamente care alăptează pentru o săptămână de utilizare nu ma ajutat deloc. Rezultatul a fost zero.

Acum trei ani, credeam că același șuierat ar trece prin mine - dar nu. Sa dovedit apoi că am sinuzită, nu am consumat pastilele prescrise la timp, așa că am fost lovit cu un sinus. De atunci, orice rinită amenință să dispară în sinuzită fără un tratament adecvat. Alte medicamente utilizate anterior pentru tratamentul rinitei, dar sunt contraindicate în HB.

De data aceasta, un prieten ma sfătuit să tratez rinita lui Sinupret. I-am respins ideea, gândindu-mă că nu trebuie să iau drogul. Cu toate acestea, după ce a citit instrucțiunile și a consultat cu o cunoștință, medicul a decis să cumpere și să bea doza unui copil. Componentele medicamentului sunt naturale, mă calmează.

Rezultatul pilulelor a apărut în a treia zi. Nasul sa oprit, iar mucusul verde nu mi-a mai torturat nasul. Singurul lucru pe care l-am lăsat să dolechă numai mormanul de apă, care acum merge pe râu, dar acestea sunt lucrurile mici.

Principalul lucru este că datorită acestor pastile am vindecat o răceală, care nu a răspuns la tratamentul cu alte medicamente pentru o săptămână întreagă! Poate fi luat în siguranță în timpul alăptării, nu afectează copilul. Și ceea ce este scris în instrucțiuni - nu a fost testat corect.

sinupret cu guv

Nu este recomandat. Nu există studii clinice.

Ei bine, aceasta nu este încărcată cu apă, ci un mijloc de origine vegetală. Nu toată chimia este tratată.

Homeopatia nu este o planta si apa incarcata))) citeste teoria homeopatiei timp de 200 de ani, nu exista o singura dovada a muncii sale. Virușii nu sunt tratați deloc, iar cu antibiotice doar cu bacterii, ARVI nu este tratat în principiu cu medicamente

De unde ați citit că aceasta este homeopatia? Vedeți adnotarea, este un drog. Pop cu un pix nu se compara.

Nu cred, știu. Cât de interesant a fost tratat anterior când nu existau produse chimice? Ascultați, deoarece jumătate din medicamente nu vă ajută, cum ar fi siropurile de tuse de origine vegetală, sedativele și așa mai departe. Inhalarea este, de asemenea, un G completă deoarece ierburile respira. Afacerea ta este ceea ce trebuie să-ți tratezi pe tine și pe copilul tău, să mănânci antibiotice cât vrei.

Și citiți din nou ce este homeopatia, nici măcar nu știți esența.

Nu, nici eu nu sunt un susținător al homeopatiei, dar sinupretul ma ajutat foarte bine, atâta bașcă a ieșit din nas. Acesta este un prieten mi-a recomandat, ea a ajutat cu sinuzită. Așa că nu aș lua în viața mea)

inseamna bine inspirat, un prieten mi-a spus despre super-remediu, ai crezut)) Nu, cum poate actiona remedia daca munca sa nu a putut fi confirmata de 6 studii, efectul placebo

Nu, e posibil să nu-l refuz, dar adevărul este că m-am ajutat)) Oh, dintr-un anumit motiv, când crezi cu adevărat și vrei, nici o sugestie nu ajută ((Apropo, n-am sperat la sinupret, pentru că Un prieten ma avertizat că eo homeopatie și nu prea cred. Poate că acesta este efectul opus)

Este posibil să se sinucoreze în timpul alăptării?

Se poate utiliza Sinupret în timpul alăptării? Ce doze pentru a lua drogul? Se pot reflecta efectele secundare asupra copilului? Cu aceste întrebări vom încerca să înțelegem acest articol.

Când alăptarea nu trebuie să se răcească și gripa. În caz contrar, pot apărea complicații. Cea mai frecventă dintre ele este antritismul. Provoacă boala, slăbită în timpul imunității la lactație. Prin urmare, trebuie să vă adresați imediat medicului dumneavoastră, care va prescrie dozele admisibile și puțin dăunătoare ale remedierii, deoarece atunci când alăptați există întotdeauna nuanțe.

Medicamente în timpul alăptării

De regulă, medicamentele puternice sunt utilizate pentru a trata antritismul. Dar ele pot fi dăunătoare pentru alăptare nu numai pentru sănătatea femeii, ci și pentru copil. În timpul alăptării, este de dorit să se utilizeze medicamente pe bază de ierburi și uleiuri, cu o cantitate minimă de componente auxiliare.

Sinupret este considerat unul dintre cele mai fiabile și mai sigure medicamente în timpul sarcinii și alăptării. Se bazează pe un complex de componente ale instalației. Este recomandat ca agent imunomodulator cu efect antiviral. Dar, în timpul alăptării, este necesar să luați Sinupret numai așa cum este prescris de un medic.

Formularul de eliberare

Tratamentul complex pentru sinusita Sinupret poate fi achiziționat la farmacie.

El vine sub forma:

În picături și pastile, principalele ingrediente sunt gentian, sorrel, verbena și coardă. În plus, primroza este prezentă sub formă lichidă, iar apa distilată a devenit o componentă auxiliară. Când nu sunt recomandate picături de alăptare.

În pilule, în loc de primroză, a fost inclus primula. Amidonul din cartofi, lactoza, sorbitolul, silicele și acidul octadecanoic sunt de asemenea prezente în această formă.

Proprietăți Sinupret

După cum sa menționat deja, medicamentul Sinupret în timpul alăptării este un remediu eficient pentru rinita acută și cronică și sinuzita.

Clinic dovedit a fi:

 • ameliorează umflarea pasajelor nazale;
 • elimină inflamația;
 • restabilește imunitatea;
 • diluează mucusul nazal;
 • promovează fluxul de lichid din sinusurile paranasale;
 • promovează expectorarea sputei;
 • stimulează glandele secretoare.

De aceea, Sinupret cu GV va ajuta să scapeți de o răceală și să îmbunătățiți rapid sănătatea fără a dăuna mamelor și copiilor.

Sinupret a fost dezvoltat în Germania în prima jumătate a secolului al XX-lea. Prin urmare, are o istorie destul de solidă și multe constatări clinice. Studiile au arătat că acest medicament nu are proprietăți mutagene. Nu are o toxicitate asupra reproducerii. Rezultatele testelor au confirmat faptul că Sinupret este sigur chiar și în caz de supradozaj. Cu toate acestea, utilizarea Sinupret pentru o lungă perioadă de timp în timp ce alăptarea poate duce la efecte secundare și poate afecta sănătatea copilului.

Prin urmare, instrucțiunea prevede că, dacă este posibil, în timpul perioadei de alăptare, este mai bine să se abțină de la tratamentul cu picături.

Foarte rar, dar există cazuri în care femeile care alăptează se plâng după aplicarea Sinupret la dureri abdominale și greață. Acest lucru se poate datora intoleranței la unul dintre fitocomponentele medicamentului.

Caracteristicile aplicației

Sinupret poate fi utilizat chiar și pentru copiii de la 2 ani. Lipsa unei cantități mari de ingrediente chimice în el face ca medicamentul să fie aproape sigur atunci când este folosit corect. Cursul de tratament este de 7-10 zile, câteodată durează două săptămâni pentru a vindeca sinuzita.

Femeile gravide și alăptarea pentru a lua Sinupret, care nu este recomandată în picături. Aceasta se bazează pe conținutul lor de alcool. Etanolul poate avea un efect negativ asupra copilului. Picăturile nu sunt îngropate în nas, ci sunt luate ca un sirop regulat. Prin urmare, soluția apă-alcool intră repede în sânge.

Alternativ, când picăturile pentru alăptare pot fi utilizate pentru inhalare. Apoi, componentele dăunătoare copilului nu vor intra în sângele mamei și prin lapte către copil.

În principiu în timpul alăptării, medicii Sinupret recomandă sub formă de pastile. Dar trebuie să vă asigurați că femeia nu are alergie la componente. Extractele de plante medicinale sunt suficient de concentrate, deci o reacție alergică nu poate fi numai la mamă, dar și la copil.

Experiența arată că drajeul nu are un impact negativ asupra sănătății copilului, dacă, în timpul alăptării, să bea Sinupret în doza corectă.

Un alt medic poate recomanda întreruperea alăptării la momentul tratamentului cu Sinupret. Puteți să treceți temporar la laptele artificial sau expres și să-l dați copilului într-o sticlă.

Indiferent de opțiunea de tratament pe care o alegeți pentru Sinupret, medicul va selecta dozajul individual. Pot fi trei sau două pilule pe zi, în funcție de starea pacientului. În acest drajeu ar trebui să fie înghițit, bea multă apă. Poate că, atunci când alăptați, veți fi alocat inhalării sau diluării picăturilor nazale cu apă caldă fiartă.

Contraindicații

Scăderea Sinupret nu este recomandată mamei atunci când alăptează, dacă are intoleranță la zahăr din lapte sau dacă este alergic la una dintre componentele medicamentului.

Se recomandă ca picăturile să nu le ia pe femei cu dependență de alcool din cauza alcoolului din compoziție. Chiar și după un curs de reabilitare din cauza dependenței de alcool, medicii avertizează că Sinupret nu este de dorit. Deși conține fracția volumului de alcool este de numai 17,5%.

Producătorii de medicamente au avertizat că influența lui Sinupret în timpul perioadei de hrănire nu a fost studiată temeinic din motive etice.

Dar medicii în numirea acestui instrument subliniază faptul că utilizarea pe termen scurt a drageilor nu dăunează sănătății copilului. Chiar și cu sinusită acută este prescris pentru a lua medicamentul timp de două săptămâni. Dacă boala nu se retrage, veți fi evacuați alte mijloace.

Trebuie acordată atenție femeilor care suferă de gastrită. Au existat cazuri de exacerbare a gastritei cronice după administrarea prelungită de Sinupret.

Efecte secundare

În general, mamele și bebelușii tolerează tratamentul medicamentos fără probleme de sănătate vizibile. Hrănirea unui rol special nu joacă,

În cazul intoleranței individuale a uneia dintre componentele de Sinupret, pot apărea următoarele complicații:

 • ușoară mâncărime;
 • erupții pe piele;
 • pete pe piele;
 • umflare;
 • bufeuri de greață;
 • dureri de stomac;
 • dificultăți de respirație;
 • amețeli;
 • Quincke umflat.

În acest caz, trebuie să întrerupeți imediat utilizarea acestui instrument și să consultați un specialist.

Femeile tratate pentru dependență de alcool și în timpul alăptării, luând Sinupret, pot prezenta semne de intoxicație, slăbiciune generală, tahicardie, greață, tulburări de conștiență și valuri de sânge inexplicabile.

În orice caz, după ce te simți rău, trebuie să luați o cantitate mare de apă pentru a scoate medicamentul din organism cât mai curând posibil.

constatări

Până în prezent, nu există un consens al medicilor cu privire la beneficiile și efectele negative ale tratamentului cu Sinupret în timpul alăptării. Dar medicii sunt de acord cu privire la un singur lucru: acest remediu pe bază de plante va ajuta la tratarea formei ușoare de sinuzită mult mai rapid decât alte medicamente. Avantajul său incontestabil a fost că el nu are componente puternice. Prin urmare, atunci când este hrănit, este relativ sigur.

Instrumentul nu are efect sedativ. Prin urmare, primirea de Sinupret nu va afecta munca care necesită precizie și îngrijire sporită. Pacienții pot conduce cu siguranță o mașină sau pot efectua alte activități responsabile. O mamă care alaptează, luând Sinupret, este recomandată în picături, mai degrabă decât în ​​picături.

surse:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/sinupret__762
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=527345d1-cbad-4f00-a4bb-0f236eb64ecbt=

Ați găsit un bug? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Sinupret. în timpul alăptării, este posibil?

când nasul cald al sinusitei nu poate fi. dioxidina cu HB este interzisă.

dar mi se pare că nu este doar faptul că ceva este transmis copilului. dar și în modul în care medicamentul afectează corpul femeii care alăptează.
Din anumite motive, buruienile par să fie în siguranță pentru mulți, dar de fapt aceeași calendula nu este recomandată copiilor sub 3 ani. În general, ORL mi-a recomandat să nu beau.

despre sinuzită - la aceeași agravare. folosit pentru a ajuta vibrocil, chiar acum nu ajută. chiar acum, cu cazuri foarte puțin avansate, rinofluimucilul ajută - diluează și mucusul. Este nevoie de presopunctura.
în timpul sarcinii a existat o exacerbare fără antibiotice, dar de data aceasta nu a funcționat - a trebuit să beau: (în același timp, Hilak a băut nasul meu a fost clătit cu un bacteriofag, pentru că nimic altceva nu a ajutat altul.

sinupret cu guv

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a lăsa un comentariu.

Creați un cont

Înscrieți-vă pentru un cont. Acest lucru este ușor!

Conectați-vă

Sunteți deja înregistrat? Intrați aici.

Banda de activități

Completați fraza.

RoseMama a comentat întrebarea unui utilizator Se va dubla în Întrebări

Copilul se bate într-un colț gol

Selödka a comentat o întrebare din lerka_pionerka în Întrebări

Margelele de marți îi vor aduce pe cei care așteaptă foarte mult!

Беԉȧя ú пҫҭɑшūҫҭɑя ♥ a răspuns la Р п п полюзователя тему тему topic în Diagrame

Vor necesita scoaterea țevilor?

Mama Monkey a comentat întrebarea "Zirafik" în Întrebări

Copilul de 3 luni nu era suficient să mănânce

Oksanka a adăugat o întrebare în Întrebări

Și apoi sunt cei care...

Mom Monkey a comentat o întrebare din partea utilizatorului care rulează în Întrebări

Soțul vrea să facă pace

Elba1201 a comentat întrebările lui _Caterpillar_ în Întrebări

Cine și-a ascuns burta?

"Zhirafik" a comentat întrebările lui Kacandra în Întrebări

Școală și copil bolnav

* PregnOlya * a comentat o întrebare din partea Myrlika-mama în Întrebări

nevoie de sfaturi, mai ales din partea doamnelor cu gust!))

Vita a comentat întrebarea lui Chistyakova în Întrebări

Sinupret cu guv

sinupret ma ajutat. în contraindicațiile perioadei de lactație nu este. poate el? mai bine, desigur, în pastile, altfel este vorba despre alcool. și ce picături pot fi?

Iar în iarna, sinusitis prima dată-vydechila. În iunie a fost un front. La jumatatea lunii septembrie, a inceput antritismul, au trecut trei saptamani, a devenit mai bine.. Mai bine si mai bine, si dupa 2 saptamani nasul verde din nou si mirosul de puroi din nas au inceput sa dureasca. M-am dus la loru - îmi hrănesc fiica, le spune că imaginea nu se poate face dacă te hrănești. Capul nu doare, nu presează în sinusuri, starea de sănătate este excelentă, dar rinita verde nu trece.

Bună ziua Aș vrea să vă spun cum am reușit să vindec sinuzita, păstrând în același timp laptele. Poate cineva va veni la îndemână. Atunci când o mamă tânără și neexperimentată i se spune că ar trebui să se dea după o naștere de cel puțin o lună ca o vază de cristal, să o poarte, să se răcească și să doarmă suficient, ignoră totul. Ei bine, cum este posibil acest lucru - viața se schimbă radical, gândirea este, de asemenea, bine, și când nu există ajutoare, nu este timp pentru erupții cutanate. Și de la soțul de a ajuta să nu aștepte, iar copilul are colici, și poate nu colici... pe scurt.

Dragi fete, salvați, fără voi în nici un fel. PROBLEMA MEA: Am alăptat fiica mea 1.10, nu pot termina gardienii într-o singură zi! Din cauza asta, nu pot să încep să beau antibiotice! Ce să faci Din experiențele care mă înnebunesc până luni. (((((((Preistorie. În urmă cu două săptămâni rău întreaga familie, gâdilat în nas, strănut și rinoree. Totul a trecut repede pentru mine și soțul meu, fiica mea curge nasul a fost de aproape o săptămână, stând cu ea acasă. Ultima vineri sooooo mult gât M-am îmbolnăvit, a apărut un nas curbat, iar ritmul a fost de 37.2. Imediat am început să-mi curăț nasul.

Fiica mea are doar trei luni. Am reușit să răcesc foarte rău și am fost bolnav timp de 4 săptămâni deja în vară. Cu 4 zile în urmă, datorită unei răceli proaste, urechile au fost acoperite, adică tubul subțire (canalul Eustachian) care leagă urechea medie și nazofaringe. Nu pot merge la doctor, pentru că un record de 4 euro într-o lună și jumătate și 50 de euro în 6 zile din cauza sărbătorilor din țară. Până în prezent, am fost în jurul valorii de picături homeopatice nazale, care, apropo, au eliminat un nas curbat și sunt prezentate cu o astfel de congestie.

Deja 10 zile în nas înfundat, capul din acest ca un cap de varză.

Foarte des întâlnesc întrebarea despre ceea ce poate trata o răceală și simptomele ei în timpul sarcinii și HB, așa că scriu despre acest mic post :)

acum sa îmbolnăvit de gripă și a suferit o sinuzită maxilară astăzi au pompat tot nodul din nas! Ei prescriu antibiotice! Cum se hraneste bebelusul Amoxicilina pare a fi posibila cu HB, sinupret ca si ea! Este pe iarba, dar picaturi pentru tratarea sinusita directa - polidex cu fenilefrina - nu este scris in timpul alaptarii! Chiar daca medicul mi-a spus ca anul meu de tip fiica este in regula! Dochi nu este în nici un fel! și inima mea se sparge ((((((((((((((((((((((ce să faci?

Foarte des întâlnim întrebarea despre ceea ce poate trata o răceală și simptomele ei în timpul sarcinii și HB, așa că scriu un post mic despre acest lucru :) Desigur, tratamentul ar trebui să înceapă cât mai curând posibil la primele semne de răceală (dar amintiți-vă că temperatura corpului unei femei gravide și și doar într-o persoană obișnuită :) seara poate crește, astfel încât temperatura seara în jurul valorii de 37,2 fără semne evidente de boală este normal. Și totuși, temperatura armpitului la o mamă înfricoșătoare poate fi mai mare decât este cu adevărat, deci verificați.

aceasta este ceea ce primul medic a prescris: sunt pe GW. 1) Lizobakt 2) Bioparox 3) Spălați gâtul cu mușețel 4) Acvamaris 5) Pinosol, dar ce este al doilea: 1) Pastile pentru tuse (nu este posibil cu HB) 2) Cameton - balsam de legume pentru nas 5) musetel de musetel si acvamaris vindecat. fiica mea săracă ea trebuie să mănânce lapte cu medicamente: (Niciodată în 26 de ani de viață nu am fost mai mult excitat decât în ​​timpul sarcinii în a 7-a lună.

Fiul lui Iso-fra, levomekol in nas (desi nu stiu cum..) si protragol (si eu sunt aqualore, de asemenea levomekol in nas, polydex, amoxiclav (poate fi analog?) Si tsetrin (nu este posibil cu GW) 2 săptămâni de băutură sinupret.

Transport: Cărucior + scaun auto Scaun leagăn (cadou) Cameră: Schimbarea pieptului. Pe un dresser un scutec bikovy. Scaun larg cu brațe - pentru hrănire? Cot. Salteaua ortopedică Pe saltea - acoperă cu apă respirabilă impermeabilă Căptușeala din foaie de lucru pe salte (italbaby) Partea este protectoare, Termometru în cameră. Patul. Pad special ortopedic? Pînză de ulei sub tavă și 2 seturi de lenjerie de pat. Foaie 2-3 buc. (set convenabil de tricot cu bandă elastică de 2 bucăți în ikea - 300 de ruble) Capac de duvet 2 bucăți de dimensiunea păturii. În loc de foi de pat în primul rând.

http://www.babyblog.ru/user/fancy_/21107 Alina, Multumesc. Foarte des întâlnim întrebarea despre ceea ce poate trata o răceală și simptomele ei în timpul sarcinii și HB, așa că scriu un post mic despre asta :) Desigur, tratamentul ar trebui să înceapă cât mai curând posibil la primele semne de răceală (dar amintiți-vă că temperatura corpului unei femei însărcinate și și doar într-o persoană obișnuită :) seara poate crește, astfel încât temperatura seara în jurul valorii de 37,2 fără semne evidente de boală este normal. Și totuși, temperatura armpitului într-o mamă lentă poate fi mai mare decât este cu adevărat.

În cele din urmă, fetele, după ce au analizat cine se pregătește pentru nașterea bebelușului, și-a creat propria listă de zestre. Uite, poate că ai uitat ceva și ai scris prea mult. Aș fi foarte recunoscător dacă mamele experimentate mă corectează. Mulțumesc. O zestre pentru un nou-născut - Cărucior 2 în 1 - Scaun auto 0 + 1 - Cot - Utilizator pentru scutece; - schimbarea pieptului sertarelor; - Pat de șeză Pat - saltea pe două fețe - pătură de bumbac 2 bucăți - pătura este caldă, dar lumină + (flannelette) - lenjerie de pat 2 seturi - fețe -.

Am avut o sinusită, apoi în trei luni frontul. Tratamentul-puncție, FĂRĂ ANTIBIOTICĂ. Deci, cel mai probabil, problema nu a fost rezolvată. Un an mai târziu, a apărut o rinită alergică teribilă. Ghastlier. A început pe 7 martie 2011 brusc, brusc, fără nici un motiv, a început să curgă! M-am gândit, bine, rece. Acest "bine, rece" nu-mi dă viață până acum. Nasul aproape nu respira (picături noaptea), simțul mirosului este redus, capul este în permanență dureros, memoria sa înrăutățit, iritația constantă curge din nas. Pe scurt, viața este foarte răsfățată de această infecție. A trecut tratamentul cu fizioterapie.

Imbracaminte pentru bebelus: 5 scutece de bumbac si 2 scutece calde vor fi suficiente; 2 pantaloni foarte mici (terry) x / b dimensiune 2 dimensiuni mai mari; 2-4 perechi de glisante pe benzile (sau corpul); 10 x / vesta din acestea cu mâneci scurte, cu mânere cusute; 5 flaneluri dintre ele cu opțiuni cu mâneci și cu mânere cusute; 3 x / b + 2 flanelete / capac tricotat; căști subțiri din lână cu un capac; Tricotate lână pălărie (pentru strada) și aceleași șosete. pătură de flanelă; lână sau matlasată.

Poate Sinupret Mama Nursing?

Synupret este adesea prescris pentru patologia organelor ORL. Este permis acest medicament când alăptați?

Sinupret

Sinupret se referă la medicamente pe bază de plante (remedii pe bază de plante). Compoziția sa cuprinde următoarele extracte:

Pentru răceli și SARS Sinupret reduce umflarea cavității nazale și a sinusurilor paranasale. De asemenea, are un ușor efect antiinflamator și antiseptic. Instrucțiunile descriu, de asemenea, efectul antiviral al medicamentului, dar nu are nici un efect direct asupra virușilor.

Poate Sinupret să fie luat pentru HB?

Sinupret în timpul alăptării

În ceea ce privește utilizarea Sinupret în alăptare, opiniile medicilor diferă. Acest medicament nu are un efect atât de pronunțat ca și antibioticele, fără de care, în unele cazuri, nu se poate face. Ca regulă, remedii pe bază de plante sunt folosite numai pentru forme mai blânde ale bolii, deoarece eficacitatea acestora este scăzută.

Farmacocinetica Sinupret în timpul alăptării nu a fost studiată din motive etice, precum și siguranța copilului în această perioadă. Prin urmare, multe mame care alăptează refuză să ia orice medicamente netestate, astfel încât să nu dăuneze copilului.

Dar compoziția pe bază de plante a acestui instrument și numeroasele observații clinice ale practicanților confirmă că, chiar și în timpul alăptării, nu are un efect negativ asupra copilului.

Și datorită acțiunii pronunțate împotriva edemelor, Sinupret este capabil să atenueze starea cu congestie nazală și severitate în zona sinusurilor paranazale.

Poate o mamă care alăptează să fie tratată cu Sinupret? Da, o astfel de terapie este posibilă, dar numai așa cum este prescris de medicul curant.

Cum să combinați tratamentul sinuzitei cu HB?

De fapt, întreaga întrebare) Nu pot să întrerup GW, copilul este foarte dependent de el. Ce pot face medicamentele și procedurile? Vă mulțumim anticipat.

Da, sunt singur cu doi copii, problematică (Aceasta, așa cum o înțeleg, ar trebui făcută într-un cadru policlinic?

Am o policlinică în apropiere, așa că alerg cu copii, dacă asta e

Sinuzita discordiei sinuzitei
cum să tratezi - medicul trebuie să prescrie
Am avut un astfel de sinus care medicul din clinică nu și-a asumat responsabilitatea pentru ea însăși și m-a trimis la spital în spital, a mers acolo în fiecare zi să-l văd pe doctor, trebuia să opresc HB, pentru că înjunghiat antibiotice puternice
Vindecați, recuperați și nu începeți această afacere

Când am început să spun medicului din clinică că ar putea fi fără antibiotice, fără spital, pentru că Nu pot, am copii mici, au nevoie de mine. Mi-a povestit toate deliciile complicațiilor și ce se poate întâmpla dacă nu am dreptate, a spus în cele din urmă că copiii au nevoie de o mamă și de aceea este trimisă la spital

A ACCEPTA SINUPRETUL CÂND AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE A TESTELOR

Cu sinceritate, chirurgul ENT, candidat al științelor medicale, medic din cea mai înaltă categorie Savchuk Oleg Vladimirovich. Departamentul de Otorinolaringologie, Centrul Medical Național de Cercetare numit după N. I. Pirogov, Ministerul Sănătății al Federației Ruse.

Tratamentul chirurgical și conservator al diferitelor boli: nas, sinusuri paranasale, faringe, laringe, organ de auz.
Consultări în "mesaje personale" - plătite

Tel: 8-917-572-87-19 Dacă nu iau telefonul, înseamnă că operația.
FSBI NMHC le. NI Pirogov, Ministerul Sănătății al Federației Ruse: 105203, Moscova, st. Ziua mai mică de 65 de ani,
email: [email protected], http://www.lorsav.ru/

CREEAZĂ UN NOU MESAJ.

Dar sunteți un utilizator neautorizat.

Dacă v-ați înregistrat mai devreme, atunci "log in" (formular de autentificare în partea din dreapta sus a site-ului). Dacă sunteți aici pentru prima dată, înregistrați-vă.

Dacă vă înregistrați, puteți continua să urmăriți răspunsurile la postările dvs., să continuați dialogul în subiecte interesante cu alți utilizatori și consultanți. În plus, înregistrarea vă va permite să efectuați corespondență privată cu consultanții și cu alți utilizatori ai site-ului.


Cititi Mai Multe Despre Tuse