Propolis cu adenoizi în recenzii pentru copii

Unii medici vorbesc despre operațiunea de mutare, ca despre ceva la fel de simplu ca tăierea unghiilor. Dar nu este așa! Întotdeauna mi-am descurajat pacienții și prietenii de la operație, deoarece riscul de complicații și răniri din operație este foarte mare.

Metodele conservatoare de tratament (imunomodulatoare etc.) sunt, de asemenea, ineficiente.

Homeopatia, în această privință, oferă și răbdare, pentru a trata copilul timp de cel puțin 6-12 luni. Și, deși personal am o mare încredere în homeopatie, cea mai bună metodă de tratare a adenoidelor este, după părerea mea, produsele apicole, adică apiterapia. Principalul lucru este că nu există reacții alergice, iar apitoterapia trebuie utilizată cu competență. Deci

Baza este preparatele de propolis. Propolisul este un antibiotic natural, plus un imunomodulator, un stimulant al factorilor imunității generale și locale, un antioxidant și multe altele. Prin urmare, îi dăm copilului în interiorul soluției apoase de propolis (puteți utiliza HP-Tentorium). Dozele depind de vârstă, dar nu mai puțin de 1 linguriță, chiar și deserturi de 3-4 ori pe zi. Cel puțin 3-4 săptămâni. După o pauză de o săptămână, este recomandabil să repetați cursul. Depinde mult de gradul de extindere adenoid. Soluția de alcool pentru copii dă 1 picătură pe an de viață, dar este mai bine costisitoare numai apa.

În plus, îi dăm copilului să dizolve mierea de miere sau de miere cu propolis ("Topolok" și chiar mai bine "Apitok" din "Tentorium", dar așa permite și finanțele).

În nose se aplică propolis unguent 5-10% (baza de unt sau ulei vegetal), mărimea unui mazare în fiecare nară. Lăsăm copilul să se așeze, astfel încât amigdalele să fie acoperite, irigate cu propolis. Cel puțin 2 ori pe zi: dimineața și seara. Dacă nu este posibil să fabricăm unguentul prin noi înșine, din anumite motive, atunci "Apibalzam1" și "Apibalzam2" din "Tentorium" sunt potrivite. Dar acolo concentrația de propolis este mai mică, deși produsele funcționează și funcționează în mod normal. Propolis are un efect local teribil asupra adenoidelor! Umflarea țesutului amigdală și contracția acestuia sunt destul de repede eliminate. Normalizarea dimensiunii adenoidelor este absolut reală!

Perga sau pâine de albine. Poți lua polen de albine. Zilnic, o doză de polen de câteva grame depinde de vârstă.

În plus, suplimentar vitamina C, sub formă de afine, lamaie, verdețuri. La cel mai rău "ascorbic".

Durata tratamentului depinde de gradul de creștere a adenoidelor, de durata bolii și de complicațiile adenoiditei.

Timp de 1-2 luni de adenoizi 11-111 Arta merge la 1-0. Sunt convins de acest lucru în mod constant. În memoria mea, toate cazurile de tratare a adenoidelor în cadrul acestei scheme nu au depășit trei luni. Eu, printre pacienții și distribuitorii mei, nu am avut cazuri de alergii în timpul unui astfel de tratament. Dar, în mod corect, trebuie remarcat faptul că propolisul poate provoca reacții alergice la un procent mic de persoane. Dacă copilul este predispus la reacții alergice, medicamentele trebuie administrate odată, treptat și încep cu doze mici.

Dacă sunteți tratați neregulat, cumva, sau nu întreaga schemă, rezultatele pot fi mai puțin impresionante.

Deci, ne-am familiarizat cu schema detaliată de tratament și restaurare a sistemului imunitar și a adenoidelor, metode de apiterapie. Metodele de tratare a adenoidelor, precum și restabilirea imunității cu propolis, miere și pergoi, sunt eficiente și sigure. Spre deosebire de ceea ce oferă medicina de stat, operațiunile, tratamentul ineficient cu medicamente (care, în plus, poate fi fals și chiar periculos!), Tratamentul cu produse naturale de apicultură este sigur, ecologic și chiar plăcut și gustos.

Aceasta este opinia și experiența mea. Ce crezi? Ce tratament alegeți pentru copilul dvs.?

Sănătate pentru tine și pentru cei dragi! Cu dragoste, Olga Osetrova.

Tratamentul adenoidelor cu propolis la copii

Cum sunt tratate adenoizii la copil?

26 august 2015, ora 13:09

gradul III a fost vindecat timp de o lună, a atins o singură dată pentru o noapte, sosul nazoneks în timpul lunilor și a spălat nasul, așa cum spunea doctorul, cu o soluție salină din clisma de 2 ori pe zi după clătirea de seară, nasul stropit. a devenit mai ușor în câteva zile. o lună mai târziu, medicul a spus că s-au întors la normal, dar cursul tratamentului cu nasonex 2 luni într-o sticlă au fost adăugate doar 60 de doze la 3 luni după începerea tratamentului, adenoizii din medicul de normă au avertizat că dacă ai mai mult de o săptămână să aștepți ca mușchiul să aștepte până când vom avea snot la început au fost transparente și apoi verde și am mers la clasa 1 pentru a merge la el, am scris picături complexe după 3 zile. Noi din cauza adenoidelor vorbesc în mod normal, nu a putut vorbi tot timpul în nas și fuzzy

26 august 2015 la 13:11 Răspuns pentru Fotinna

din păcate nu în Kiev (

26 august 2015 la 13:13 Răspunsul pentru skalarka

Este nasonex - este hormonal?

26 august 2015, ora 13:15

Copilul are vârsta de trei ani, tratăm periodic timp de un an și jumătate. M-am dus la grădiniță, o săptămână în grădiniță, o săptămână acasă la spital. Am încercat orice tratament, nu ajută la nimic, nu se recomandă să o ștergeți, pentru că nu există prescripții, poate depăși sau va crește din nou ca tatăl nostru. Cursul ne ajută doar o dată: Angin-Khel, Engistol, Traumel S, Lymphomyosot.

26 august 2015 la 13:17 Răspunsul pentru Vkabluchkah

hormonale hormonale, dar mai bune hormonale decât probleme grave

13 Totul este posibil

26 august 2015, ora 13:18

Am efectuat un curs de tratament în centrul ENT cu ajutorul unor medicamente Helsitosils (homeopatie), conform metodelor autorului de medic. Tratamentul nu este ieftin, dar ținând seama de faptul că doi medici de la ORL au sfătuit să aștepte, de fiecare dată când i-am prescris un nou medicament EXPENSIVE și, în același timp, am avut deja probleme cu auzul. Sunt foarte multumit de rezultat! acum este doar faptul că bem în cursul sinupret și apoi imupret și tot ceea ce trece agravare după o săptămână trece.

26 august 2015, ora 13:19

după tratamentul cu nasonex timp de 3 luni, în general, copilul a fost, în general, bolnav, iar în timpul verii și iarna chiar scarlată a fost primăvara și bronșita cu o componentă astmatică

Adenoizii la copii, tratament sau eliminare?

Natalia Voropaeva scrie:
Mamele. Îți amintești de medici de la ORL? adenoidele depășesc unitățile! Nu-ți pare rău pentru copiii tăi? expresie: Voi trata cu metode populare, de foarte mult timp, dar în mod eficient - în general foarte puternic, dar faptul că copilul doarme cu gura deschisă, mănâncă prost, este scris, etc Acest lucru nu deranjează pe nimeni Nu pot dormi în mod normal cu fiul meu 3 ani și a pus adenoizi 3 grade, am trecut toate ENT-urile din orașul nostru, avem pe raftul de medicamente în valoare de mii de 8, picurăm tot ceea ce este enumerat aici și nu numai, eu nu cred în homeopatie, eram bolnavi fără sfârșit, trebuia să plec de lucru! Nu mă mai torturez pe fiul meu, el mă vede cu pipetă, alergă, intră în cel mai îndepărtat colț! îndepărtarea Ilas, dar sub anestezie, 7 minute, iar copilul nu-și amintește nimic! Fii înțelept și gândiți-vă copiii în primul rând! Medicii nu sunt tot atât de rău, sfaturile și recomandările lor trebuie să asculte, noroc.

Da, așa am crezut și eu, am decis o operațiune și, după o jumătate de an, adenoizii au crescut din nou, ceea ce acum, din nou, să șterg, pentru cât timp?

Vă rugăm să scrieți o rețetă pentru tratamentul adenoidelor.

Cred că nu puteți șterge, infecția din plămâni va merge. Și pneumonia este mai periculoasă.

Cu siguranță, adenoizii ar trebui eliminați, doar fără opțiuni, iar odată toți copiii vor avea mai puține probleme.

Modest scrie:
Cu siguranță, adenoizii ar trebui eliminați, doar fără opțiuni, iar odată toți copiii vor avea mai puține probleme.

Nu există nicio limită pentru idioție! Să se decidă acest lucru de către medic și părinții copilului, pe baza rezultatelor testelor și indicațiilor medicale!

Comentariile oaspeților:
Lăsați doctorul și părinții să decidă acest lucru

Ar trebui să fie decisă de știință și medicină, și nu de un doctor specific. Dacă există o instalare în partea de sus pentru ca toți să ștergeți, atunci ar trebui să o șterge fără discuții. Și nimeni nu a dat astfel de cuvinte parintilor, afacerea lor este a zecea!

O zi bună! Am vrut să împărtășesc o rețetă pentru tratamentul adenoidelor! Aveți nevoie de propolis și parafină lichidă. Granulează propolisul și se diluează cu ulei de vaselină. Ar trebui sa faca tocanta. Acest amestec lubrifiază pasajele nazale. Am scărpinat prima săptămână la fiecare 1-2 ore. Întreaga zi m-am dus și l-am scrâșnit) Mi-a plăcut și propolisul) Atunci mă pot descurca mai rar. Mijloace testate. Când era puțin, erau adenoide. Au vrut să taie, dar bunica mea a venit cu un astfel de instrument. Și adenoizii au trecut în aproximativ o lună! Doctorii nu cred ce a văzut! Deoarece adenoidele nu există ugh, ugh, ugh. Au trecut aproximativ 20 de ani. Propolisul este vândut într-o farmacie sau de la oameni care vinde miere. Arată ca o bucată mică de maro închis.

Citiți subiectul (invitați: 1. utilizatori: 0. ascunși între ei: 0)

Copyright Revista online a femeilor Black Panther. 2007-2015

Reproducerea informațiilor despre site este permisă numai
sub rezerva indicării legăturii active la www.blackpantera.ru

acum tratăm adenoizii. copilul 1.9 ENT a spus în traseu. an pentru a șterge. dar cred că le voi vindeca pentru un an, pentru că nu vei șterge. Și știu cazul - gradul III a fost vindecat. Dau limfom, traumă, vocal. picurare euphorbium compositum, decoct de hipericum. atâta timp cât zboară. copilul a devenit mai puțin sforăit - aproape toată noaptea pe care respira nasul.

Adaugat (Oct 31, 22:53)
---------------------------------------------
cel mai interesant - poate că altcineva cunoaște tratamente eficiente.

Copilul a sforăit grozav. Am mers la Laura într-o jumătate de kilogram pe Verbovetskogo. și acum este ceva de mâncare. El ne-a atribuit doar vocii - vine mai mult din afecțiunile cronice ale gâtului, dar doctorul ne-a spus și ia prescris-o pentru adenoizi. și toate băutura aia. și următorul an pentru a șterge. toate restul mi-au fost sfătuite de către pediatrul de la district. toate medicamentele sunt homeopatie. bea 2 luni apoi rupeți. mai bem o lună - am auzit că există un rezultat. bea și bea, să vedem. Dau totul la o dată 3 p.v zi.

Și am tratat - tratați ca bomboane. acum colectez ajutor pentru îndepărtare

Adăugat (11/01/22: 25)
---------------------------------------------
Adevărat, suntem deja 5.4. Așteptat, a suferit.
Lohr a spus că acum 2/3 din pasajele nazale sunt blocate de adenoizi. A început să dezvolte tip adenoid de față, gât constant, roșu, mușchi. În general, singura cale de ieșire. Și așa nu vreau.

Noi, de asemenea, am fost cu copilul astăzi la spitalul medicului (Yury Yuryevich)
Consultați: spălați-vă umezelile cu apă cu sare de mare de 3 ori pe zi, Broncho-munal 3 cursuri.

Adăugat (02.11, 00:52)
---------------------------------------------
Apropo, ca parte a euphorbium compositum există și o picurare de argint.

Adăugat (02.11, 00:58)
---------------------------------------------
Îmi amintesc cel mai mare fiu doctor Kozyur (Dumnezeu își odihnește sufletul) prescris protargol, de asemenea, argint coloidal, astfel încât pah-pah kozak chiar și în cazul în care + marea.
Aveți grijă de copii.

hmm. Ei bine, fiul meu, cum ar fi, adenoidita nu este. dar m-am hotărât că, după 6 ani, situația se poate îmbunătăți dacă cineva are adenoizi. oasele craniului sunt lărgite, toate pasajele (laringele, tubul auditiv etc.) sunt prelungite și prelungite. respectiv, adenoidele și țesutul din care sunt compuse sunt situate mai bine acolo și nu interferează. Nu aș recurge la adenoidotomie. de asemenea, în cele mai multe cazuri de îndepărtare, acest lucru nu a dus la îmbunătățire: copilul continuă să fie bolnav, și mai des virusul trece imediat în trahee și mai mic. Deoarece adenoizii sunt un avanpost la frontieră, ei nu permit virusul să meargă mai departe.

Am văzut că Komarovsky a difuzat despre ADENOIDS și ADENOID - totul este clar că trebuie să stai acasă după ORVI. Am încercat deja și nu ne grăbim în grădină după o boală și invers. Rezultatul este aproape la fel, după 10 zile, în medie, la domiciliu din nou - nasul este umplute și totul este la fel ca o schemă (și copilul pătrunde în echipa copiilor - fără ea nu poate). Rămâne să creadă că chiar și puțin și nazofaringe va crește și nasul va fi un pic.

200? '200px': '' + (this.scrollHeight + 5) + 'px'); Și am suferit mult timp cu adenoide. Nasul nu respira, sforăie, mai tare decât soțul ei. Au fost probleme cu auzul - a întrebat în mod constant din nou. Tratate și tradițional, și homeopatia și procedurile. Am mers la Sedov pentru spălarea nasului de mai multe ori - relieful a venit literalmente timp de câteva ore, iar apoi totul a fost nou. Doctorii diferiți au sfătuit și au făcut complet diferite diagnostice - să opereze, să nu opereze, etapa 2, etapa 3. Ei înșiși au suferit. iar copilul a fost torturat. Ultima pai a fost faptul ca a vazut un copil cu oasele fetei sale inotate in urma etapei a 3-a. Speriat! Spat - a decis o operațiune. Au trecut toate testele din policlinica de la Blagovestnaya, ma obligat să recuperez totul pe Konev - au scris greșit, nu au terminat, nu au terminat deloc. Și asta se întâmplă în ciuda faptului că au plătit pentru totul oficial și neoficial. A existat o conversație separată despre operație - aveam doar 3 ani, în fiică, fiul era cel mai mic, avea un anesthesian greu. Am curățat bine nasul


Am avut aproximativ aceeași situație, am fost tratați o perioadă lungă de timp, nu am luat decizia cu privire la operație și am scuipat și am plecat, cel mic a fost de asemenea de aproape 3 ani, poate mai mult decât un pic, dar a suferit o anestezie bine și până în ziua de azi (el este deja 11)

Postul a fost editatIr4ik - marți, 06.12, 23:29:45

Fetele reacționează la acei copii ai căror copii au fost recent eliminați de adenoizi - cum este operația (ce fel de anestezie) a făcut, etc.

doi copii cunoscuți s-au descurcat bine în regiune. spital (în Sosnovka). Acolo, fiecare medic are propriul său teritoriu, ca să spunem așa. Cu copiii în marele caz, ei merg la Kalinin Igor Vasil. (Etajul 4 al unei clădiri cu 5 etaje), unele chiar după ce Konev caută ajutor în acest departament. Cei doi fii ai mei și eu, de asemenea, primesc tratament de la el periodic.

Cum de a vindeca boala adenoida cu propolis vindecător?

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt foarte sensibili la fenomenul de adenoizi hipertrofiat. Împotriva acestei afecțiuni, tratamentul natural cu propolis al albinelor ajută perfect.

simptome

Desigur, adenoizii îi deranjează atât pe copii, cât și pe părinții lor. De obicei, această boală însoțește o tulburare respiratorie, în timp ce dormea ​​o persoană poate sforăi, doarme cu gura deschisă. Ele pot provoca tulburări de auz datorită faptului că acestea închid deschiderile faringiene ale tuburilor auditive. Vorbirea devine nazală. Chiar și fața dobândește o expresie specială, există un astfel de lucru ca "fața adenoidă". În unele cazuri, pot apărea chiar atacuri de astm. Prin urmare, este necesară tratarea bolii la timp!

Ce metodă de tratament trebuie să alegeți?

În ciuda popularității deosebite, tratamentul cu droguri nu este întotdeauna eficient. Cu fiecare frig, adenoizii tind să crească și apoi să scadă. Dacă nu mai suportă sarcina, apare inflamația cronică - adenoidita. În această situație, este absolut necesar să faceți operațiunea. Din păcate, după o intervenție chirurgicală, poate apărea o recidivă. Anterior, 4 ani de obicei operațiunile nu.

Din fericire, puteți evita intervențiile chirurgicale și chiar consolidați semnificativ sistemul imunitar! Principalul lucru este să urmați recomandările, să tratați corect și să nu ignorați procedura. Destul de faimos printre remediile populare - tratamentul cu propolis.

Cum funcționează?

Pâinea de albine are proprietăți antibacteriene puternice. Ea întărește incredibil sistemul imunitar, crește rezistența organismului la diferite infecții, viruși și microorganisme. Cu adenoidele, propolisul ameliorează inflamația, lupta împotriva bacteriilor și reduce creșterea lor, reduce durerea și ajută la refacerea respirației. Tratamentul adenoidelor cu propolis de albine va ajuta la evitarea intervențiilor chirurgicale.

Metode de aplicare

Pentru tratamentul adenoidelor, tincturile de propolis, atât cele apoase cât și alcoolice, sunt utilizate pe scară largă. Modul de preparare a acestor medicamente a fost menționat în mod repetat în articolele noastre. Și cum să le tratăm - vă vom spune acum.

În cazul utilizării unui extract apoasă de propolis - este necesar să se dea copilului o perfuzie de trei ori pe zi, o jumătate de linguriță. De asemenea, este util să puneți un clei de albine curat în fiecare nară, pentru a trata o mică bucată de propolis. După două săptămâni, rezultatele vor fi deja vizibile. Uneori, într-o lună, toate simptomele congestiei nazale dispar. În unele cazuri, tratamentul adenoidelor este de trei luni. Este recomandabil să luați medicamentul între mese.

Cu unt

Untul este încălzit într-o baie de apă, apoi se adaugă miez de propolis într-un raport de 1:10. Apoi, această soluție de ulei este lăsată timp de o jumătate de oră, amestecul trebuie agitat periodic. Această compoziție trebuie să lubreteze nasul copilului pe timp de noapte, puteți face turunda, care trebuie ținută în nas pentru aproximativ o jumătate de oră.

În loc de unt, puteți folosi o legumă, astfel de picături sunt instilate în nas de trei ori pe zi. De asemenea, puteți folosi propolisul ca soluție apoasă ca picături sau îl puteți cumpăra la o farmacie, de exemplu, de la compania Tentorium (puteți să vă pregătiți singur, dar acest lucru este prea problematic și consumator de timp, deoarece adezivul albinelor este slab solubil în apă).

spălat

Tincturile de alcool sunt, de asemenea, folosite pentru a curăța nasul. 20 picături de tinctură de propolis (10%) sunt diluate într-un pahar de apă caldă și, de asemenea, se adaugă sifon la vârful cuțitului. Această compoziție trebuie spălată de 4 ori pe zi cu un nas.

Cu ajutorul propolisului, veți scăpa de problemele cu adenoizii din copilul dvs. o dată pentru totdeauna! Este greu de spus că există modalități mai eficiente de tratament, dacă nu țineți cont de intervenția chirurgicală. Chiar și în opinia medicilor, este mai bine să tratați copilul cu clei de albine decât să suferiți consecințele.

video

Cum se trateaza adenoidele pentru a evita interventia chirurgicala? Acest lucru vă va spune în următoarea poveste.

Propolisul de la adenoizi la copii

Eficacitatea propolisului în adenoizi

Amigdala cronică sau inflamația pe termen lung a amigdalelor faringiene sau palatinice este o boală comună în rândul copiilor care suferă de patologii catarale. Se dezvoltă deseori după ce suferă o durere în gât sau alte boli infecțioase: scarlatină, pojar, etc. Una dintre complicațiile posibile ale bolii este dezvoltarea adenoidelor. Proliferarea vegetațiilor adenoide duce la:

 • dificultăți de respirație a unui copil;
 • tulburări de auz;
 • la întârzierea mintală.

Metodele chirurgicale, terapia conservatoare, precum și metodele tradiționale de tratament, care au mult feedback pozitiv, sunt folosite ca tratament.

Una dintre metodele de tratare a adenoidelor este utilizarea propolisului, o substanță rășinoasă pe care albinele o folosește pentru a străluci peste crăpături sau pentru a dezinfecta stupul. Peste 100 de substanțe active biologice care au proprietăți unice de vindecare au fost găsite în compoziția sa. Medicamentele pe bază de propolis au următoarele proprietăți:

 • antimicrobian - produsul contribuie la distrugerea microflorei patogene;
 • antiinflamator - reduce inflamația, umflarea țesuturilor, îmbunătățește respirația;
 • imunomodulator - întărește sistemul imunitar, promovează recuperarea rapidă.
Compoziția propolisului.

Atenție! Metoda de tratament a adenoidelor poate fi prescrisă numai de către medicul curant. Tratamentul chirurgical este utilizat doar dacă amigdala acoperă lumenul nazofaringel cu mai mult de 2/3.

Luarea medicamentelor bazate pe propolis reduce durerea în gât, ameliorează inflamația, reduce temperatura, elimină congestia nazală și îmbunătățește bunăstarea generală a pacientului. Drogurile pot fi utilizate pentru copiii de peste 3 ani.

rețete

Pentru prepararea medicamentelor ar trebui să aleagă materii prime de înaltă calitate. Este recomandat să cumpărați propolis la târgurile de miere sau direct de la apicultori. Înainte de a începe producția de materii prime trebuie să fie pregătite - curat.

Propolisul brut are multe impurități: ceară, reziduuri de insecte etc. Pentru a șterge un produs, pentru început este pus în congelator timp de câteva ore. Apoi, obțineți și mănânce cu un ras sau altă metodă convenabilă.

Produsul împrăștiat se răspândește într-un castron adânc și se toarnă apă rece. Toate fracțiunile inutile plutesc la suprafață. Acestea sunt colectate skimmer și aruncate. Fracțiunile grele așezate pe fund sunt filtrate și uscate. Totul, produsul este gata pentru utilizare ulterioară.

Propolis unguent. Pentru a pregăti unguentul de propolis, luați 1 parte de clei de albine și 10 părți unt. Puneți ulei într-o tigaie de smalț, topiți-l într-un foc mic, adăugați propolis și amestecați peste un fierbere mic timp de aproximativ 5-7 minute.

În plus, untul topit și topit trebuie să fie drenat și turnat într-un recipient de sticlă cu gât larg. Produs stocat în frigider în compartiment pentru legume nu mai mult de 3 luni.

Tinctura pe apă. Tinctura de apa din propolis in adenoide la copii are cele mai mici contraindicatii si poate fi folosita in tratamentul copiilor de la 3 ani. Pentru preparat, va fi nevoie de 1 lingurita de propolis in 1 cana de apa.

Se toarnă apă într-o cratiță, se aduce la fierbere, se adaugă propolis. Simmer pentru aproximativ 20-25 de minute. Apoi, amestecul este turnat într-un termos, insistând de la 2 la 4 ore, apoi filtrat. A se păstra într-un recipient de sticlă într-un loc răcoros, nu mai mult de 3 zile.

Tinctura pe alcool. Tincturile de opțiune pentru alcool pot fi achiziționate la farmacie sau fă-o singur. Există două versiuni ale soluției de medicament - 5 și 10%. Pentru tratamentul copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani se utilizează 5% soluție. Pentru copiii mai mari - 11%.

Pentru pregătirea sculelor veți avea nevoie de: 100 g alcool și 5 g propolis pentru prepararea unei soluții de 5% și 100 g bază de alcool și 10 g propolis pentru fabricarea unei soluții de 10%.

Puneți un produs de albine într-o sticlă de sticlă, turnați alcool, insistați-vă o săptămână într-un loc întunecos și rece, tremurând ocazional. În timp, amestecul este filtrat. Produsul își păstrează proprietățile pe tot parcursul anului.

Tinctura de ulei. Un remediu eficient pentru adenoizi este propolisul cu ulei de măsline. Pentru a prepara, luați ingredientele în proporții de la 1 la 10. Încălziți uleiul într-o cratiță, adăugați produsul albinelor, coaceți la căldură scăzută timp de aproximativ 10-15 minute, apoi presați. Păstrați nu mai mult de o lună într-un loc răcoros.

Atunci când se utilizează medicamente ar trebui să respecte anumite reguli și condiții de admitere.

Scheme, doze și metode de administrare

Pentru tratamentul adenoidelor prin intermediul propolisului, există mai multe moduri:

 • Unguentul pe bază de unt și propolis lubrifiază suprafața interioară a canalului nazal. Înainte de procedură se recomandă curățarea sinusurilor nazale ale copilului din mucusul acumulat. Este suficient să utilizați această metodă de două sau trei ori pe zi, până la dispariția simptomelor, dar nu mai mult de 3 săptămâni.
 • Pentru a crește rezistența organismului la copii, li se administrează o perfuzie de apă. Copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani - 0,5 linguriță. de trei ori pe zi, pentru copiii de la 5 la 7 ani - 1 lingurita, pentru copiii de peste 7 - 2 linguri. de trei ori pe zi înainte de mese.
 • Infuzia de alcool este folosită pentru spălarea sinusurilor. Pentru aceasta, se adaugă 20 de picături de tinctură de 5% pentru copiii cu vârsta sub 7 ani sau 20 de picături de 10% pentru copiii mai mari la un pahar de apă fiartă răcită. De asemenea, în soluție este necesară adăugarea de bicarbonat de sodiu - 1/3 tsp. Procedura de spălare trebuie efectuată de trei ori pe zi timp de cel mult o săptămână.
 • Când adenoidele în nasul copilului sunt utile pentru a pune curate și propolis timp de 10-15 minute. Este suficient să repetați procedura de două ori pe zi.
 • De asemenea, un remediu bun este utilizarea tampoanelor de bumbac umezite cu un extract de ulei. Este suficient să repetați procedura de două sau de trei ori pe zi.

Pentru a îmbunătăți imunitatea, se recomandă să îi dați copilului de câteva ori pe zi să mestece o mică bucată de propolis pur. Metoda nu doar hrănește organismul cu oligoelemente utile, ci stimulează și pofta de mâncare și îmbunătățește digestia.

Contraindicații

Principalele contraindicații ale utilizării medicamentelor pe bază de propolis sunt intoleranța individuală la produsele de albine. Alergiile se pot manifesta ca erupții, arsuri și roșeață. De asemenea, contraindicațiile includ:

 • copii până la 3 ani;
 • medicamentele pe bază de alcool sunt contraindicate persoanelor cu boli cronice ale organelor interne: ficat, rinichi etc.
 • primind fonduri pentru mai mult de o lună.

Dacă aveți simptome neplăcute, trebuie să întrerupeți imediat tratamentul și, dacă este necesar, consultați un medic.

Tratamentul adenoidelor - Cum ne-am luptat cu adenoizii timp de 6 ani și le-am înfrânt în cele din urmă

Din păcate, fiecare al doilea copil suferă de adenoizi. Copii mei nu au făcut excepție. În acest articol vreau să împărtășesc metode conservatoare de tratament al adenoidelor și să vorbesc despre operația de îndepărtare a adenoidelor și a glandelor.

Ce sunt adenoidele periculoase?

1) pot provoca ARVI frecvent;

2) moștenit;

3) să fie cauza sforăitului, a auzului slab și chiar a enureziei (niciodată nu m-aș fi gândit la asta!)

4) în timp, un copil care respiră prin gură devine un tip adenoid de față. Chiar și la maturitate, gura rămâne deschisă. Ca să fiu sincer, arată urât. În plus, vorbirea este deranjată - o persoană vorbește în nas, "nongosit".

5) Și cel mai neplăcut - copilul nu primește suficient oxigen pentru creier. Din acest motiv, bebelușul poate avea atenție, memorie, etc.

Fiul are 3 ani. Se pare că a avut toate "itami" - bronșită, otită medie, laringită, faringită, sinuzită, rinită, traheită. Medicul ENT a diagnosticat adenoidele. De la început am hotărât ferm pentru mine - nici o operațiune! Lupta a început. În primul rând, ridicăm imunitatea copilului - întărirea, plimbările frecvente în aerul curat, nutriția echilibrată, vitaminele, prepararea imunologică.

Nazală - picături în nas Protargol 2%, IRS-19. Bea Sinupret picături, spălați nasul cu Aqualo.

Fiul sa îmbolnăvit mai rar. Adenoide tratate cu granule "Job-Baby". In vara am facut picaturi de celandina (pentru 1 picatura de celandina, 60 de picaturi de apa calda). Foarte neplăcută, dar eficientă metodă.

Fiul meu a fost bolnav doar o dată pe an, și apoi după ce a fost vaccinat împotriva gripei. Adenoide 1-2 grade. Etapa de remisiune.

După o ORZ inofensivă, totul sa întors din nou - congestia nazală de dimineață, sforăitul de noapte, concentrarea slabă a atenției. Creează din nou pastile. O excursie la un sanatoriu pe mare. În vara - o tabără pe coasta Mării Negre.

Starea de frontieră între gradele 2 și 3.

În centrul regional de diagnostic, Sinupret, Aqualor, Protargol este prescris din nou. Și altă tabletă IMUDON. Apropo, pastile imunomodulatoare foarte bune. Adevărat, nu ieftin. Mergem la procedură, facem inhalare.

Trebuie să funcționeze. După cel mai puțin afectare a auzului rece, sforăitul puternic. Audiograma a arătat o pierdere a auzului în urechea stângă. Acum, medicii recomandă o intervenție chirurgicală. Speriet prof. inaptitudinii.

Cu o saptamana inainte de operatie, dau fiului meu de 3 ori pe zi, 1 tableta de gluconat de calciu si ascorutina si 0,5 comprimate de Ditsinon, fiului de 3 ori pe zi.

Cu o zi înainte de ora X, trecem toate testele. Testele de sânge dintr-o venă au fost adăugate la testele standard pentru grupul de sânge și factorul Rh.

În ziua operației nu se poate mânca și bea. Nu numai că fiul își va îndepărta adenoizii în timpul operației, ci vor fi și niște amigdale.

Anestezie locală. Fiul, cu un interval de 10 minute de 3 ori, a fost introdus în anestezic. Și în fund a injectat o injecție.

Am considerat corect să-i spun copilului în prealabil despre cursul operației. Ea a spus că va fi dezbrăcat, legat de un scaun. În plus, nu pentru imprimare (despre tăvi sânge și instrumente chirurgicale). Omul din patul următor sa scuturat de la instrucțiunile mele fiului meu. Și să nu audă! Am vorbit într-o șoaptă.

Apropo, fiul a suferit cu desăvârșire și cu curaj operațiunea. Era pregătit psihologic. Am încercat să inventez o legendă despre țestoasele care stau în nas și vor primi un medic. Fiul zâmbi. 8 ani, însă, nu vom fi prinși pe pleavă!

Ei au promis să dea după operație o găleată de înghețată. Acest lucru este mai mult la punct, a spus fiul. Și asta, știi tu, atrage bug-urile))

Din minusuri - am fost plasați într-o sală de bărbați cu șase locuri. În departamentul chirurgiei purulente. Ei bine, acea seară deja scrisă. Bunicii din apropiere se aflau cu gangrene și picioare tăiate.

Dintre beneficii - fiul a încetat să vorbească cu nasul și să sforăie.

Operația în sine pentru a îndepărta adenoizii și a tăia glandele a durat 15 minute. Fiul însuși a venit la sală cu o asistentă medicală. Și aproape imediat a adormit. Până seara, el a mâncat deja mâncare rece și frolicked.

Așa a durat Epicul nostru cu adenoizi de 6 ani. Am făcut tot ce am putut. Și de la medici au cerut la fel. Operațiunea este un caz extrem. Dar uneori nu puteți face fără ea.

Despre tratamentul adenoidelor cu propolis

În fiecare zi caut informații de pe Internet despre tratamentul adenoidelor. Se pare că a dat peste o astfel de schemă care pare să inspire încredere: euphorbium compositum în nas, baby iow, ulei de thuja. Dar astăzi am întâlnit astfel de informații despre tratamentul adenoidelor cu propolis.

Am inserat textul copiat

Cum să tratați efectiv adenoidele: chimia sau propolisul?
06/29/2010 | Autor: Olga Osetrova

Mergând împreună cu fiica mea pe terenul de joacă, privind copiii. Văd că deja mulți copii de 2-3 ani au probleme cu adenoizii. Bazat pe conversații cu alte mame născute pe post. Poate că altcineva va fi util.

Inflamația și creșterea dimensiunii amigdalelor nazofaringiene sau adenoidelor este probabil cea mai frecventă boală cronică a tractului respirator superior la copii.

Nu mă voi concentra asupra patogenezei, descrierilor și clasificărilor. Pot spune doar că prezența unui astfel de foc constant al infecției, ca adenoidele, la un copil duce la un buchet de boli grave, modificări ireversibile, întârzieri în dezvoltarea psihomotorie.

Dacă medicul pediatru este onest, el va confirma că medicina de stat modernă nu are metode eficiente și sigure de tratare a adenoidelor la copii.

Unii medici vorbesc despre operațiunea de mutare, ca despre ceva la fel de simplu ca tăierea unghiilor. Dar nu este așa! Întotdeauna mi-am descurajat pacienții și prietenii de la operație, deoarece riscul de complicații și răniri din operație este foarte mare.

Metodele conservatoare de tratament (imunomodulatoare etc.) sunt, de asemenea, ineficiente.

Homeopatia, în această privință, oferă și răbdare, pentru a trata copilul timp de cel puțin 6-12 luni. Și, deși personal am o mare încredere în homeopatie, cea mai bună metodă de tratare a adenoidelor este, după părerea mea, produsele apicole, adică apiterapia. Principalul lucru este că nu există reacții alergice, iar apitoterapia trebuie utilizată cu competență. Deci...

Baza este preparatele de propolis. Propolisul este un antibiotic natural, plus un imunomodulator, un stimulant al factorilor imunității generale și locale, un antioxidant și multe altele. Prin urmare, dăm copilului în interiorul soluției apoase de propolis (puteți utiliza HP din Tentorium), în funcție de vârstă, dar nu mai puțin de 1 linguriță, chiar și deserturi de 3-4 ori pe zi. Cel puțin 3-4 săptămâni. După o pauză de o săptămână, este recomandabil să repetați cursul. Depinde mult de gradul de extindere adenoid. Soluția de alcool pentru copii dă 1 picătură pe an de viață, dar este mai bine costisitoare numai apa.

În plus, îi dăm copilului să dizolve mierea de miere sau de miere cu propolis ("Topolok" și chiar mai bine "Apitok" din "Tentorium", dar așa permite și finanțele).

În nose se aplică propolis unguent 5-10% (baza de unt sau ulei vegetal), mărimea unui mazare în fiecare nară. Lăsăm copilul să se așeze, astfel încât amigdalele să fie acoperite, irigate cu propolis. Cel puțin 2 ori pe zi: dimineața și seara. Dacă nu este posibil să fabricăm unguentul prin noi înșine, din anumite motive, atunci "Apibalzam1" și "Apibalzam" din "Tentorium" sunt potrivite. Dar acolo concentrația de propolis este mai mică, deși produsele funcționează și funcționează în mod normal. Propolis are un efect local teribil asupra adenoidelor! Umflarea țesutului amigdală și contracția acestuia sunt destul de repede eliminate. Normalizarea dimensiunii adenoidelor este absolut reală!

Perga sau pâine de albine. Poți lua polen de albine. Zilnic, o doză de polen de câteva grame depinde de vârstă.

În plus, suplimentar vitamina C, sub formă de afine, lamaie, verdețuri. În cel mai rău caz, "ascorbic".

Durata tratamentului depinde de gradul de creștere a adenoidelor, de durata bolii și de complicațiile adenoiditei.

Timp de 1-2 luni de adenoizi 11-111 Arta merge la 1-0. Sunt convins de acest lucru în mod constant. În memoria mea, toate cazurile de tratare a adenoidelor în cadrul acestei scheme nu au depășit trei luni. Eu, printre pacienții și distribuitorii mei, nu am avut cazuri de alergii în timpul unui astfel de tratament. Dar, în mod corect, trebuie remarcat faptul că propolisul poate provoca reacții alergice la un procent mic de persoane. Dacă copilul este predispus la reacții alergice, medicamentele trebuie administrate odată, treptat și încep cu doze mici.

Dacă sunteți tratați neregulat, cumva, sau nu întreaga schemă, rezultatele pot fi mai puțin impresionante.

Deci, ne-am familiarizat cu schema detaliată de tratament și restaurare a sistemului imunitar și a adenoidelor, metode de apiterapie. Metodele de tratare a adenoidelor, precum și restabilirea imunității cu propolis, miere și pergoi, sunt eficiente și sigure. Spre deosebire de ceea ce oferă medicina de stat, operațiunile, tratamentul ineficient cu medicamente (care, în plus, poate fi fals și chiar periculos!), Tratamentul cu produse naturale de apicultură este sigur, ecologic și chiar plăcut și gustos.

Aceasta este opinia și experiența mea. Ce crezi? Ce tratament alegeți pentru copilul dvs.?
Sănătate pentru tine și pentru cei dragi! Cu dragoste, Olga Osetrova.


Ce crezi despre asta? Sau poate că ați tratat copilul cu propolis? Împărtășiți opinia

Cum se prepară și se aplică propolis pentru tratamentul adenoidelor?

Tratamentul adenoidelor cu propolis este utilizat pe scară largă și revizuirile despre acestea confirmă eficacitatea utilizării unui produs de albină atât la copii, cât și la adulți. Nu este un secret faptul că utilizarea rețetelor populare și a metodelor de tratare a amigdalelor inflamate, care sunt în esență propolis, înlocuiește adesea chirurgia, adică elimină necesitatea de a elimina adenoidele.

Acest lucru este important deoarece amigdalele păstrează gâtul împotriva virușilor și a altor agenți patogeni, protejează împotriva particulelor de praf de astm și atenuează efectul frigului sau al căldurii din alimente sau băuturi. Doctorii înșiși sunt de părere cu privire la tratamentul adenoidelor, fără îndepărtarea chirurgicală, prescriindu-le intervenții chirurgicale numai în cazuri extreme.

Cum ajuta propolisul?

Inflamația amigdalelor nazofaringiene se manifestă nu numai prin creșterea lor, ci și printr-o creștere a temperaturii, determinând un nas curbat, apariția și dezvoltarea bolilor sinusurilor nazale, cum ar fi sinuzita, și duce la o grămadă de alte patologii grave.

Produsele de albine au o compoziție unică, de exemplu, propolisul este alcătuit din mai mult de o sută de componente diferite. O astfel de bogăție de substanțe care afectează sănătatea nu este capabilă să se laude cu nici un produs farmaceutic.

Recepția medicamentelor pentru adenoide inflamatorii din propolis are următorul efect:

 1. Preparatele antibacteriene și antivirale cu propolis distrug literalmente toate microorganismele patogene cunoscute.
 2. Consolidarea - medicamente fabricate din propolis, afectează celulele, crescând rezistența membranelor, accelerând procesele metabolice intracelulare, stimulând creșterea și regenerarea țesuturilor sănătoase.
 3. Imunomodulatorii - agenții terapeutici stimulează activitatea sistemului imunitar al corpului și, datorită conținutului tuturor vitaminelor și mineralelor necesare unei persoane, imunitatea este consolidată, respectiv capacitatea de a rezista bolilor crește.
 4. Produsele de albine antiinflamatoare și anti-edematoase elimină complet focarele de inflamație din interiorul țesuturilor, revenind astfel dimensiunea normală a amigdalelor.
 5. Medicamente analgezice și antipiretice - spre deosebire de produsele farmaceutice, produsele medicale din produsele oferite de albine, nu luptați cu simptomele durerii și căldurii, ci cu cauza apariției acestora, ceea ce reprezintă un avantaj absolut al produselor medicale tradiționale față de medicamentele de farmacie.

Primele rezultate ale tratamentului adenoidelor la copii și adulți sunt următoarele senzații:

 • respirație ușoară;
 • oprirea durerilor și durerilor de cap;
 • scăderea temperaturii la niveluri normale;
 • eliminarea congestiei în nas și gât;
 • îmbunătățirea generală a bunăstării.

tratament

Propolisul în adenoide la copii și adulți este folosit în două versiuni:

 1. Pentru tratamentul imediat.
 2. Pentru prevenirea inflamației sau reapariției acesteia.

Indiferent de scopul urmărit, remedii sunt pregătite în același mod, dar sunt luate în mod diferit.

Pe baza propolisului, de regulă se prepară tincturi alcoolice, care sunt cele mai eficiente forme terapeutice care pot fi obținute din acest produs. Copiii mici și persoanele care suferă de dependența de alcool sau nu tolerează alcoolul, tratate cu o soluție apoasă.

Pentru tratamentul unui proces inflamator deja inițiat se recomandă următoarea tehnică:

 • De trei ori pe zi, în cantitate de 1 cafea până la 1 lingură, în funcție de vârsta de 2-3 luni, până la recuperarea completă - pentru o soluție apoasă.
 • De trei ori pe zi pentru 5-15 picături, pe baza vârstei pacientului, timp de 1,5-3 luni, înainte de debutul recuperării complete - pentru tincturile alcoolice.

Indiferent dacă tinctura de alcool este utilizată în tratament sau o soluție apoasă, terapia trebuie suplimentată cu instilarea picăturilor în nas, lubrifierea pasajelor nazale cu cremă sau comprese intranazale.

Picăturile se instilează de trei ori de 1-2 ori în fiecare nară, imediat după administrarea remedierii. Tinctura alcoolică nu este utilizată pentru instilarea în nări, o soluție apoasă sau o cremă de unt de propolis este folosită ca remediu local.

Este necesar să lubrifiați suprafața interioară a nărilor cu crema în același mod, adică de trei ori pe zi.

Când se utilizează picături, este imposibil să se folosească alte mijloace, dar este posibil să se îngroape picăturile o dată pe zi, să se pună compresa și o dată să se lubrifice nările.

Combinația dintre utilizarea internă și utilizarea de remedii care acționează local bazată pe extract de propolis oferă cel mai rapid rezultat posibil și ajută la vindecarea chiar inflamației cronice cronice a amigdalelor.

Pentru prevenirea bolilor sau recurența proceselor patogene din amigdalele, tincturile și soluțiile sunt luate dimineața, în cantități de 1-2 picături sau o linguriță. În timpul sezonului epidemic, ar trebui să utilizați picături nazale sau să lubrifiați nările cu cremă - acest lucru va ajuta la evitarea producerii de viruși.

preparare

Tinctura propolisului este pregătită în moduri diferite, există un număr mare de formulări, terapeuții au posibilitatea de a alege pregătirea API individual, pe baza bolii, greutății și vârstei pacientului, luând în considerare imaginea generală a stării de sănătate.

Pentru tratamentul adenoidelor, sunt recomandate două tipuri de perfuzii de alcool - 5% și 10%. Medicamentele sunt pregătite în acest mod:

 1. Materiile prime de albine sunt zdrobite și umplute cu alcool.
 2. Pregătirea perfuziei într-o mașină de spălat vase protejată de praf și lumină, nu din metal.
 3. Închideți recipientul cu o cârpă pentru a asigura circulația aerului.
 4. Medicamente perfuzate timp de o săptămână la două.
 5. În procesul de gătit, trebuie să agitați recipientul o dată pe zi.

Ar trebui să fie perfuzie într-un loc răcoros, fără modificări ale temperaturii și umidității. Tinctura terminată este păstrată în frigiderul de pe raftul inferior al ușii. Data expirării medicamentului la alcool este nelimitată.

Proporțiile în gătit sunt după cum urmează:

 • 5 grame de materii prime pe 100 ml de alcool - pentru perfuzie de 5%;
 • 10 grame de materii prime pe 100 ml de alcool - pentru 10% din perfuzie.

Soluțiile apoase sunt preparate în mod diferit - propolisul este turnat cu apă fierbinte, similar cu berea ceaiului, și lăsat să stea pentru o zi într-un recipient călduț, închis etanș, care nu lasă razele de lumină prin. Soluția este menținută de la 18 la 24 de ore, cu atât este mai fierbinte în cameră sau mai cald containerul este înfășurat, cu atât mai repede produsul este gata de utilizare.

Proporții pentru fabricarea berii - 1 lingură de materii prime pentru o cană de apă fierbinte. Termenul de valabilitate al soluției apoase - trei zile, când este păstrat în frigider.

Tratamentul cu anolisuri cu propolis nu este contraindicat, cu excepția intoleranței individuale a substanței. Pentru a trata cu mijloace pe baza acestui produs, se acceptă nu numai amigdalele inflamate, ci și antritisul, sinuzita, bronșita și alte boli ale tractului respirator, iar eficiența ridicată a utilizării propolisului este confirmată de numeroasele recenzii despre aceasta.

Video: tratamentul adenoidelor la domiciliu.

opinii

"Îi dau propolis fiicei mele încă un an și jumătate. Noi nu vindecăm nimic concret, îl luăm pentru prevenire. Acum, fiica este deja 6 ani și pentru tot acest timp nu sa îmbolnăvit niciodată de gripa sau ARVI. De câteva ori au fost sopelki care au avut loc în două zile. Am baut propolisul si nu sunt bolnav. Îi recomand tuturor atât ca profilactică cât și ca medicament "- Karina, 29, Moscova.

"Adenoidele sunt insuportabile și dureroase. Operațiile nu ajută întotdeauna, de exemplu, am făcut această intervenție de două ori, prima dată când nu l-am eliminat complet. Amintindu-și propria experiență, ea nu ia permis nepotului să efectueze operația, ei au început să fie tratați cu propolis. Loțiuni făcute în infuzia de nas și apă. Condiția amigdalelor a revenit la normal într-o săptămână, dar cursul a fost terminat și a fost luat într-o lună. Pentru profilaxie, o folosesc singură și ofer medicamentelor homeopate gata făcute de la o farmacie fabricată din acest produs copiilor și nepotului meu "- Marina, 56, Stavropol.

Au existat mari indoieli cu privire la eficacitatea propolisului, dar un medic pediatru a insistat asupra utilizarii acestuia pentru tratarea amigdalelor extinse la un copil, argumentand recomandarile sale cu compozitia acestui produs mai bogata decat medicamentele existente. Mărimea amigdalelor a revenit la normal în decurs de o lună, în plus, vitalitatea generală a fiului a crescut semnificativ, copilul a devenit mai rapid, mai inteligent și mai activ. Acest lucru a fost remarcat și profesorii din grădiniță. Acum vom lua picături de propolis cu cursuri regulate de sănătate generală și de prevenire "- Svetlana, 38 de ani, Kazan.

Tratamentul adenoidelor cu propolis la copii

IMPORTANT! Pentru a salva un articol în marcaje, apăsați: CTRL + D

Adresați-vă o întrebare la DOCTOR și obțineți un răspuns GRATUIT, puteți completa un formular special pe site-ul nostru prin intermediul acestui link >>>

cum să vindeci adenoidele

De fapt, copilul nu poate respira în mod normal în timpul somnului, în timpul zilei totul pare să fie ok, nasul funcționează, nu există nas înfundat și snoring sniff imediat, aerul este suficient.

Laura a avut 1 p., Acum încă mergem, tot datorită grădiniței, prea multe infecții în jur, așa reacționează corpul, amigdalele nu au timp să scadă așa cum aduce deja ceva nou.

Poate cineva a avut experiență de vindecare a adenoidelor nu este o metodă chirurgicală?

Aplicația mobilă "Happy Mama" 4.7 Comunicarea în aplicație este mult mai convenabilă!

doar șterge și uita) suntem cu ei acum

fiu adenoizi vindecat 2-3. Au fost tratați: un laser pe nas de 3 cursuri pentru 10 sesiuni și picături Yov-baby - 6 luni.

Tratamentul adenoidelor fără intervenție chirurgicală.

TREI ETAPE DE DEZVOLTARE

Prima etapă: copilul respiră normal în timpul zilei și doarme cu o gură deschisă pe timp de noapte. În mod constant sniffing.

A doua etapă: copilul își respiră cel mai adesea prin gură, în timp ce dormește în somn, mucusul din nas curge constant, provocând iritații și umflarea pielii buzei superioare. Vocea devine un miros nasal, plictisitor.

A treia etapă: căile respiratorii sunt practic blocate, copilul este forțat să respire numai prin gură, ceea ce duce treptat la deformarea părții faciale a craniului. Auzirea lui este redusă, el dezvoltă o suprasolicitare, suferă de dureri de cap, într-un vis pe care îl snoreste sau îl uită cu voce tare.

I adenoids grad nu sunt un motiv pentru panica. De regulă, la vârsta școlară, țesutul adenoid limfoid se oprește, iar respirația nazală revine la normal. Acum sarcina dvs. principală este de a preveni inflamația severă a adenoidelor și răspândirea infecțiilor în ele. Pentru a face acest lucru, este necesar să se clătească nasul cu apă de mare (aqualor, aquamaris, salin) sau soluție fiziologică de clorură de sodiu. Dacă aveți o răceală, încercați să utilizați decongestionante pentru răceala obișnuită (rinofluimucil, vibrocil). Sucul de Aloe are un efect bactericid (este necesar să se dilueze cu apă), sedativ - ulei de thuja și cătină albă.

• Clătiți nazofaringele cu apă sărată de câteva ori pe zi (1 lingură de sare pentru 1 lingură de apă caldă).

• Înainte de culcare, luați băi saline timp de 15-20 de minute (câteva mâini de sare într-o baie).

• Consumați ulei de pește (vândut în capsule la farmacie) - urmați instrucțiunile, după consultarea unui medic.

• Dacă aveți o răceală, îngropați un copil de 4-5 ori pe zi în fiecare nară cu 5-6 picături de suc de sfeclă proaspăt stors și miere (2: 1).

Pentru adenoizi, încercați următoarele clătiri ale nasului: adăugați 1/4 linguriță la 200 ml apă caldă fiartă. băutură sifon și 20 capac. 10% tinctură de propolis alcoolică. Clătiți nasul de 3-4 ori pe zi, turnând 100 ml de soluție în fiecare nară dintr-o clismă mică sau o seringă fără ac. Faceți acest lucru de 1-2 ori pe zi.

Pentru rinită în nazofaringe, adenoide, boli ale glandelor, sinuzită la fiecare 3-5 minute, insuflați 1 picătură de suc de celandină în fiecare nară de 1-2 ori pe zi. Cursul de tratament este de 1-2 săptămâni.

Luați 4 părți unt unt unsalat, 1 parte planta de sunătoare, pulbere și amestecați. Luați o linguriță din această compoziție, adăugați 5 picături de suc de celandină, amestecați bine până când obțineți o emulsie. Puneți 2 picături de 3-4 ori pe zi în fiecare nară.

Împroșiți iarba Hypericum uscată în pulbere și amestecați-o cu unt într-un raport 1: 4. Pentru fiecare linguriță a acestui amestec, adăugați 5 picături de suc de celandină și agitați produsul până când se obține o emulsie. Îngropați medicamentul de 3-4 ori pe zi în fiecare nară.

Am o fiică, dar într-un grad ușor. Doar spălările sunt salvate când suntem bolnavi.

Nu-ți voi spune. te bine.

mi se pare mai bine să le îndepărtez... dacă nu se îndepărtează, atunci vor trece cel mai probabil până la vârsta de 12-14 ani... nu m-au îndepărtat, m-au vindecat cu pastile, dar cu niște tampoane în nas... am suflat cu gura până la acea vârstă, am uitat să trăiesc fără frig și respirația prin nas... de asemenea, au avut sinuzită de 2 ori... dar da, dar adenoizii nu au fost îndepărtați... sunt un organ atât de important.

Profesorii înșiși erau la consultație. Literal, a spus - Cum vă imaginați să îndepărtați bucățile de carne fără îndepărtare. Și are dreptate. Deja dacă au început să crească, este necesar să se elimine și nimic altceva ((

numai operabil de.

Amigdalele sunt jos, iar adenoizii sunt deasupra. Din amigdalele amigdale, de la adenoid ceea ce descrieți. Doar tratați nasul, clătiți constant cu sare. După 7 ani se usucă. Fiul meu, la vârsta de 6 ani, a înregistrat o creștere a gradului II. Pastilele homeopate suferite, nu au ajutat, spălate. A trecut. Dar el a dormit în mod normal, numai auzul sa deteriorat cu o frig.

Când eram în departamentul ORL din regiune, am spus că adenoizii, dar cei mici, și-au spălat nasul și i-au îndepărtat pe nazoni de 2 ori pe zi timp de o lună. După el nu mai era nimeni de aproape o jumătate de an. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre acest medicament.

Mama nu va lipsi

femeile pe baby.ru

Calendarul nostru de sarcină vă prezintă caracteristicile tuturor etapelor sarcinii - o perioadă neobișnuit de importantă, interesantă și nouă din viața voastră.

Vă vom spune ce se va întâmpla cu viitorul copil și cu tine în fiecare din cele patruzeci de săptămâni.

cum să vindeci adenoidele

De fapt, copilul nu poate respira în mod normal în timpul somnului, în timpul zilei totul pare să fie ok, nasul funcționează, nu există nas înfundat și snoring sniff imediat, aerul este suficient.

Laura a avut 1 p., Acum încă mergem, tot datorită grădiniței, prea multe infecții în jur, așa reacționează corpul, amigdalele nu au timp să scadă așa cum aduce deja ceva nou.

Poate cineva a avut experiență de vindecare a adenoidelor nu este o metodă chirurgicală?

Aplicația mobilă "Happy Mama" 4.7 Comunicarea în aplicație este mult mai convenabilă!

doar șterge și uita) suntem cu ei acum

fiu adenoizi vindecat 2-3. Au fost tratați: un laser pe nas de 3 cursuri pentru 10 sesiuni și picături Yov-baby - 6 luni.

Tratamentul adenoidelor fără intervenție chirurgicală.

TREI ETAPE DE DEZVOLTARE

Prima etapă: copilul respiră normal în timpul zilei și doarme cu o gură deschisă pe timp de noapte. În mod constant sniffing.

A doua etapă: copilul își respiră cel mai adesea prin gură, în timp ce dormește în somn, mucusul din nas curge constant, provocând iritații și umflarea pielii buzei superioare. Vocea devine un miros nasal, plictisitor.

A treia etapă: căile respiratorii sunt practic blocate, copilul este forțat să respire numai prin gură, ceea ce duce treptat la deformarea părții faciale a craniului. Auzirea lui este redusă, el dezvoltă o suprasolicitare, suferă de dureri de cap, într-un vis pe care îl snoreste sau îl uită cu voce tare.

I adenoids grad nu sunt un motiv pentru panica. De regulă, la vârsta școlară, țesutul adenoid limfoid se oprește, iar respirația nazală revine la normal. Acum sarcina dvs. principală este de a preveni inflamația severă a adenoidelor și răspândirea infecțiilor în ele. Pentru a face acest lucru, este necesar să se clătească nasul cu apă de mare (aqualor, aquamaris, salin) sau soluție fiziologică de clorură de sodiu. Dacă aveți o răceală, încercați să utilizați decongestionante pentru răceala obișnuită (rinofluimucil, vibrocil). Sucul de Aloe are un efect bactericid (este necesar să se dilueze cu apă), sedativ - ulei de thuja și cătină albă.

• Clătiți nazofaringele cu apă sărată de câteva ori pe zi (1 lingură de sare pentru 1 lingură de apă caldă).

• Înainte de culcare, luați băi saline timp de 15-20 de minute (câteva mâini de sare într-o baie).

• Consumați ulei de pește (vândut în capsule la farmacie) - urmați instrucțiunile, după consultarea unui medic.

• Dacă aveți o răceală, îngropați un copil de 4-5 ori pe zi în fiecare nară cu 5-6 picături de suc de sfeclă proaspăt stors și miere (2: 1).

Pentru adenoizi, încercați următoarele clătiri ale nasului: adăugați 1/4 linguriță la 200 ml apă caldă fiartă. băutură sifon și 20 capac. 10% tinctură de propolis alcoolică. Clătiți nasul de 3-4 ori pe zi, turnând 100 ml de soluție în fiecare nară dintr-o clismă mică sau o seringă fără ac. Faceți acest lucru de 1-2 ori pe zi.

Pentru rinită în nazofaringe, adenoide, boli ale glandelor, sinuzită la fiecare 3-5 minute, insuflați 1 picătură de suc de celandină în fiecare nară de 1-2 ori pe zi. Cursul de tratament este de 1-2 săptămâni.

Luați 4 părți unt unt unsalat, 1 parte planta de sunătoare, pulbere și amestecați. Luați o linguriță din această compoziție, adăugați 5 picături de suc de celandină, amestecați bine până când obțineți o emulsie. Puneți 2 picături de 3-4 ori pe zi în fiecare nară.

Împroșiți iarba Hypericum uscată în pulbere și amestecați-o cu unt într-un raport 1: 4. Pentru fiecare linguriță a acestui amestec, adăugați 5 picături de suc de celandină și agitați produsul până când se obține o emulsie. Îngropați medicamentul de 3-4 ori pe zi în fiecare nară.

Am o fiică, dar într-un grad ușor. Doar spălările sunt salvate când suntem bolnavi.

Nu-ți voi spune. te bine.

mi se pare mai bine să le îndepărtez... dacă nu se îndepărtează, atunci vor trece cel mai probabil până la vârsta de 12-14 ani... nu m-au îndepărtat, m-au vindecat cu pastile, dar cu niște tampoane în nas... am suflat cu gura până la acea vârstă, am uitat să trăiesc fără frig și respirația prin nas... de asemenea, au avut sinuzită de 2 ori... dar da, dar adenoizii nu au fost îndepărtați... sunt un organ atât de important.

Profesorii înșiși erau la consultație. Literal, a spus - Cum vă imaginați să îndepărtați bucățile de carne fără îndepărtare. Și are dreptate. Deja dacă au început să crească, este necesar să se elimine și nimic altceva ((

numai operabil de.

Amigdalele sunt jos, iar adenoizii sunt deasupra. Din amigdalele amigdale, de la adenoid ceea ce descrieți. Doar tratați nasul, clătiți constant cu sare. După 7 ani se usucă. Fiul meu, la vârsta de 6 ani, a înregistrat o creștere a gradului II. Pastilele homeopate suferite, nu au ajutat, spălate. A trecut. Dar el a dormit în mod normal, numai auzul sa deteriorat cu o frig.

Când eram în departamentul ORL din regiune, am spus că adenoizii, dar cei mici, și-au spălat nasul și i-au îndepărtat pe nazoni de 2 ori pe zi timp de o lună. După el nu mai era nimeni de aproape o jumătate de an. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre acest medicament.

Mama nu va lipsi

femeile pe baby.ru

Calendarul nostru de sarcină vă prezintă caracteristicile tuturor etapelor sarcinii - o perioadă neobișnuit de importantă, interesantă și nouă din viața voastră.

Vă vom spune ce se va întâmpla cu viitorul copil și cu tine în fiecare din cele patruzeci de săptămâni.

Folic remediu Propolis - recenzie

Tratamentul adenoiditei la copii, întărirea imunității.

1. Vibrocil (cu un nas înfundat), altfel săriți acest element.

2. După 20 de minute - spălați nasul cu soluție salină (este imperativ ca temperatura corpului să fie.) Puteți face acest lucru cu același Aquamaris. În cazul în care soluția mea salină, apoi turnați-o într-o sticlă de la Solin sau același Aquamaris. Pentru a avea temperatura corpului în monede atunci când picurăm Vibrocil o sticlă cu "spălătoare" ne ascundem în zona de decolteu și păstrăm acolo până când nu te mai simți rece. Îmi pare rău pentru aceste detalii, dar scriu cât mai multe detalii posibil (nu pentru "cei mai înzestrați", ci pentru "mamele torturate" care, atunci când copilul este bolnav, creierul este temporar oprit).

3. După 10-15 minute. Acum, principalul lucru: luați o linguriță de ulei de măsline bun. În teorie, este necesar să se sterilizeze, dar nu am făcut-o. Adăugăm la el 1-2 picături (nu trebuie exagerat). Tinctura de alcool cu ​​propolis. Se amestecă cu un tampon de bumbac. Și mai întâi de toate, ne verificăm pe noi înșine (mai întâi verifică toate medicamentele pe mine însumi): înjurăm cu un tampon de bumbac în fiecare nară. Smear nu adânc. Dacă după 20 de minute nu vă simțiți disconfort și copilul dumneavoastră nu este alergic, puteți, de asemenea, să-l frotiți. Prima dată când vă sfătuiesc să nu faceți asta noaptea, mai ales dacă nu ați folosit niciodată produsele de albine.

4. Amigdalele: Mai presus de orice altceva, mestecați musetelul. La 0,5 cani ia 0,5 linguri de sare. Se amestecă bine. Soluția ar trebui să fie temperatura corpului. Luăm o seringă obișnuită fără ac. Colectăm soluția. Cerem copilului să-și deschidă gura cât se poate de largă (astfel încât să puteți vedea amigdalele) și să injectați 3-5 ml de fiecare dată (cu ajutorul seringii veți înțelege aceste amigdalele.) Faceți deasupra chiuvetei și cereți să scuipați Nu vă faceți griji, chiar dacă înghițiți puțin, nimic groaznic Volumul Nr. În perioada acută, s-au adăugat la soluție soluții de 1-2 picături de propolis.

5 În mod regulat a făcut un ceai de copil cu echinacee. Ea a făcut o linguriță de ierburi (vândute într-o farmacie) într-o cană și apoi a adăugat pur și simplu o pereche de linguri de această băutură la ceaiul obișnuit. Îndepărtați o dată pe zi (dimineața) 7-10 zile, apoi 20 de zile de pauză.

Am făcut puncte 2-4 aproape în fiecare seară, câteodată în fiecare zi - două câte 10-14 zile. Apoi, de asemenea, aproximativ două săptămâni - o pauză.

Linia de fund: 6,5 luni, nu am fost "luați" de orice ocazie, nici o singură gripă (deși în grădină copiii s-au îmbolnăvit de 2-3 ori). Acum două săptămâni, ORL a fost în vigoare - a plasat al doilea grad de adenoizi.

zhenyazz recomandă remediu popular Propolis

Proprietăți uimitoare ale propolisului, pe care nu le știai.

Pentru prevenirea bolilor și pentru întărirea corpului, îmi place să iau periodic tot felul de diferite remedii naturale. De data aceasta am decis să încerc propolisul.

Un instrument excelent pentru tratarea diferitelor afecțiuni + o descriere a originii și o explicație a motivului pentru care nu trebuie să vă fie așa de frică de aspectul și gustul său.

Bine ai venit! Pentru scopuri medicinale propolis am folosit de mai mulți ani. Cu toate acestea, la început, am folosit o tinctură de alcool farmaceutic - în principal pentru gargară și ingerare cu frig.

Miracolul familiei de albine + remediu pentru calusuri

Gama de aplicare a propolisului ca agent terapeutic este foarte largă, fiind utilizată atât pentru uz intern în tratamentul anginei, bronșitei, afecțiunilor ginecologice, ulcerului gastric, chiar și a tuberculozei, de asemenea, pentru uz extern pentru tratamentul tuturor bolilor cutanate, rănilor...

Revizuirea este actualizată la 5 ani după diagnosticare. Propolisul are o hernie intervertebrală. (Foto)

Au durat 5 ani după vizita mea la neurochirurg. Înainte de operație, nu a venit niciodată! O dată pe an, arăt ca un RMN și mă asigur că hernia nu crește, proeminențele nu se transformă în hernie. Și meritul nu este doar turul.


Cititi Mai Multe Despre Tuse