Tantum Verde - instrucțiuni oficiale * pentru utilizare

INSTRUCȚIUNI
cu privire la utilizarea medicală a medicamentului
Număr de înregistrare P N014279 / 03-221208Denumirea comercială a medicamentului - Tantum® Verde


Tratamentul și prevenirea laringitei la copii

Imperfectarea sistemului imunitar la un copil duce adesea la frecvente boli infecțioase ale tractului respirator superior. Această problemă este relevantă în special pentru copiii care tocmai au început să participe la instituții preșcolare.


Prepararea soluției saline, aplicare, compoziție

Unele medicamente sunt deosebit de populare printre pacienți și medici. Multe dintre ele pot fi ușor cumpărate disponibile gratuit fără prescripție medicală și utilizate fără consultarea unui specialist.


Klebsiella pneumonie în fecale

Klebsiella din CalaisKlebsiella este un microorganism patogen patogen din familia Enterobacteriaceae. Celulele Klebsiella sunt tije de dimensiuni mari, gram-negative, care arată ca capsule.


Cum să tratăți urechea la domiciliu

Durerea urechilor este aproape întotdeauna acută și dureroasă. Prin urmare, atunci când o persoană este îngrijorată de fotografiere și de tăiere a durerii, căutarea începe pentru mijloace și metode pentru a scăpa de acest simptom.


Caracteristicile vaccinării cu Mantoux

Bazele testului tuberculinic Interpretarea testelor de tuberculină și a efectelor secundare Rezultate fals pozitive și rezultate negative false Interpretarea la copii și contraindicațiiTestul pentru tuberculină sau vaccinul Mantoux este unul dintre puținele studii care este încă utilizat pe scară largă ca un test important pentru diagnosticarea tuberculozei.


Noduri limfatice lărgite în gât: tratament eficient al bolii

Sistemul limfatic protejează organismul împotriva infecțiilor și a virușilor. Ganglionii limfatici împiedică răspândirea agenților patogeni în limfe și sânge.


Cum se infectează tusea convulsivă?

Tusea convulsivă este o infecție bacteriană a tractului respirator. Deoarece infecția se dezvoltă predominant la copiii de vârstă preșcolară, mulți consideră în mod eronat că tusea convulsivă este o boală a copilului, deși poate afecta atât adulții cât și adolescenții.


Streptococcus mitis qroup s 10 * 6

Sugestii corelate și recomandate1 răspunsCăutați site-ulDacă am o întrebare similară, dar diferită?Dacă nu ați găsit informațiile necesare între răspunsurile la această întrebare sau dacă problema dvs.


Neututamol pentru inhalare: eficacitate, efecte secundare

Nebutamolul este un medicament anti-astm utilizat la pacienții cu afecțiuni respiratorii obstructive, inclusiv pentru ameliorarea atacurilor acute de astm.


Stafilococul hemolitice

Stafilococul hemolitic este o bacterie care provoacă reacții inflamatorii-inflamatorii în corpul uman. Numele microorganismului hemolitice a fost primit din cauza capacității sale de hemoliză, adică a distrugerii.


Câte zile durează gâtul la adulți?

Angina este o boală cauzată de o infecție a țesutului limfoid al amigdalelor. Baza patogenezei anginei este inflamația acută cu toate consecințele: durere în gât; umflarea țesutului inflamat; formarea plăcii - exudat; reacții fiziologice care asigură răspunsul imun al organismului la infecție (febră, vasodilatație, accelerarea circulației sângelui, eliberarea mediatorilor inflamatori specifici, implicarea leucocitelor.<


Abscesul abdomenului: simptome și tratament

Abcesul Zaglottes (abcesul retropharyngeal) este o inflamație purulentă a țesuturilor libere și a ganglionilor limfatici în zona înghițită, însoțită de formarea unui abces.


Cuc cu sinus - o procedura pentru spalarea nasului

?? În otolaringologie, se utilizează o metodă de cuc pentru sinuzită și alte tipuri de sinuzită. A fost proiectat de Arthur Proetz. Se bazează pe mișcarea fluidului (drogurilor) de la un sinus nazal la altul, iar din al doilea este supt.