Ce poate fi tratat cu un gât în ​​timpul sarcinii: o descriere a terapiei pentru trimestre

Ce poate fi tratat gâtul în timpul sarcinii?Această întrebare este adresată mai multor mame însărcinate. Ei nu se grăbesc să meargă la medic pentru ajutor, dar preferă să fie tratați cu ierburi.


Clorhexidina digluconat

Indicații pentru utilizareCa agent terapeutic și profilactic pentru diverse infecții, pentru tratamentul antiseptic și pentru dezinfecție.0,05 și 0,2%: prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală (chlamydia, ureaplasmoză, trichomoniasis, gonoree, sifilis, herpes genital - utilizare nu mai târziu de 2 ore de la actul sexual); dezinfectarea pielii (frecare, fisuri).


Preparate rece pentru copii

Părinții cred că bebelușul este bolnav dacă a început să tuse. Cu toate acestea, tusea în sine nu este o boală, este doar un simptom, un semn că există anumite tulburări în organism.


377. Liquor Ammonii anisatus

377. Liquor Ammonii anisatusCompoziție. Uleiul de anason. 2,81 gSoluție de amoniac. 15 mlAlcoolul.. până la 100 mlDescriere. Lichid transparent incolor sau ușor gălbui cu miros puternic anisic și amoniac. 1 g de medicament cu 10 ml de apă formează un lichid alcalin lăptos-limpede.


earache

Durerea severă a urechii poate fi comparată cu o durere de dinți - apare brusc și este foarte dificil să o suporți. Toate gândurile pacientului sunt doar despre cum să scapi de senzațiile dureroase.


Instrucțiuni de utilizare a eritromicinei: o descriere detaliată a medicamentului și activitatea sa farmacologică

De la descoperirea penicilinei, antibioticele au ocupat ferm primul loc printre alte medicamente pentru tratamentul infecțiilor bacteriene.


Primele simptome ale meningitei la copii și adulți: cum arată o erupție cutanată?

Meningita este o boală destul de gravă. Pentru ca prognosticul acestei boli să fie favorabil, este necesar să se înceapă tratamentul în timp, altfel consecințele vor fi directe.


Este posibil să mergi cu un copil în timpul iernii cu o răceală? - Răspunde dr. Komarovsky

Ce trebuie făcut dacă un copil are simptome de rinită în timpul sezonului rece? Părinții care sunt familiarizați cu programele și cărțile lui Dr.


Este meningita contagioasa - modalitati de transmitere de la o persoana la alta si cum sa va protejati de o boala periculoasa

Această boală se caracterizează prin dezvoltarea procesului inflamator în meninge, poate provoca complicații grave, chiar moarte.


Analog bioparox

Pe piața farmacologică, pot fi achiziționate analogi bioparoxi care sunt identici în efect terapeutic, dar cu o compoziție diferită a componentelor. Medicamentele sunt destinate tratamentului bolilor din tractul respirator superior, nasofaringele și țesuturile mucoase ale gurii.


Antibioticele pentru copii la o temperatură: când este necesar ajutorul lor

Aproape 50% dintre mame au tendința să utilizeze antibiotice atunci când temperatura copilului lor scade. Motivul pentru astfel de acțiuni este următorul: antibioticele aparțin categoriei de medicamente care ajută aproape totul.


De ce este presarea în piept în mijloc, greu, greu de respirație: motivele pentru ce să facă

Cel puțin o dată în viața lor, toți oamenii, într-un fel sau altul, suferă de durere în zona toracică. Durerea, localizată în centrul sternului, semnalează adesea prezența bolii.


Cum se diluează tabletele "Furacilin" pentru clătirea și tratarea gâtului pentru durere în gât la un copil

În toamnă și iarna, copiii se răcesc adesea. În plus față de ARI, în acest moment există o durere în gât.


Mononucleoza la adulți - cum se manifestă și cum se tratează?

Infecțioasa mononucleoză sau angină monocitară cunoscută sub numele de boala Filatov și limfoblastoză benignă este o boală acută a genei virale asemănătoare cu angina pe cale simptomatică și implică primar în procesul inflamator al membranelor mucoase ale orofaringelului, ganglionilor limfatici, splinei și ficatului.