Metode de tratament a sinusitelor la un copil de 5 ani

Sinuzita sau inflamația sinusurilor perimaxilare paranazale, un tip de sinuzită care este cel mai frecvent la copii. Există o astfel de afecțiune pe fondul unui nas complicat, prelungit, când o infecție virală sau bacteriană se extinde în cavitatea sinusurilor de pe ambele părți ale nărilor.


Gripa fără febră: simptome și tratament

Gripa este o boală epidemiologică care ridică multe întrebări atunci când apare. Simptomul clasic al gripei este febra. Imediat după declanșarea tuturor semnelor de boală, persoana se îndreaptă spre tratamentul atât al celor independente, cât și al celui medical.


Klebsiella în urină

Klebsiella spp. face parte din microbiota intestinală și, în condiții normale, nu provoacă disconfort corpului. Klebsiella în urină se manifestă pe fundalul unei patologii în dezvoltare a plămânilor, a tractului gastrointestinal, a sistemului urinar sau a sistemului circulator.


Cum se diagnostichează tuberculoza la copii într-un stadiu incipient? Va ajuta la evaluarea competentă a rezultatelor testului Mantoux

Tuberculoza este o boală infecțioasă periculoasă. Programul de stat pentru prevenirea acestuia implică protecția copilului din primele zile de viață.


Am pus băncile cu frig

Conținutul articoluluiPrincipiul cutiilorBorcane medicale sunt recipiente din sticlă sau polimerice în care aerul este eliberat. Aplicându-le pe anumite părți ale corpului, puteți crea un vid scăzut.


Stafilococ frotiu la femei

Stafilococul într-un frotiu la femei este detectarea bacteriilor oportuniste în microflora vaginală. Pentru detectarea acesteia, este necesară colectarea secrețiilor mucoase în timpul unui examen ginecologic.


Durere în gât la copii - tratamentul la domiciliu este rapid

Termenul "angină" este probabil cunoscut fiecăruia dintre noi, dar nu toată lumea știe că este tradusă din latină ca "stoarce, stoarce". Și apoi se amintește expresia "smulge broaștele", probabil aceia care sufereau de angină, care au experimentat aceste sentimente.


Streptococcus constellatus în gât

Ce este angină streptococică și care este pericolul pentru adulți și copii

    Simptomele infecției Streptococcus anginită într-un frotiu faringian (gât) Streptococcus anginosus în canalul cervical la femei Bacteriile în urină Anginoza în uretra la bărbați Streptococul la un copil Metode de tratament
De mulți ani luptând fără succes cu paraziți?


Ce este Klebsiella și cum să-l tratați

Microflora intestinală este bogată într-un număr mare de microorganisme și bacterii diferite. Există colonii întregi în intestin. Unul dintre reprezentanții acestui mediu este Klebsiella.


Pyrogenul streptococ

Site-ul infecției streptococice poate fi aproape orice sistem al corpului, inclusiv pielea, deși, dacă vorbim despre streptococul pyogenes, acest parazit cel mai adesea și cel mai adesea reproduce în gât.


tuberculoză

nbsp Tuberculoza este o boală infecțioasă a etiologiei bacteriene.
nbsp Boala nu are doar un aspect medical, ci și un aspect social: persoanele cu un nivel scăzut de imunitate sunt susceptibile la infecții cu tuberculoză, care trăiesc în cazurile de nerespectare a standardelor sanitare și igienice, condiții sociale proaste și o dietă neechilibrată.


Avamys - instrucțiuni de utilizare pentru copii și adulți, indicații, compoziție, formular de eliberare și preț

În tratamentul rinitei, medicii prescriu Avamys spray nazal (Avamys), care se caracterizează printr-un efect local în organism.


Avamys cîte zile să se strecoare

Prevalența bolilor alergice în lume crește în mod constant în fiecare an. Rinita alergică dintre ei este considerată condiția cea mai favorabilă, dar studii recente arată că această patologie reduce semnificativ calitatea vieții și este un factor predispozant pentru dezvoltarea astmului bronșic.


Un copil cu voce OSP - cum se trateaza: inhalare, comprese, tratament folcloric si droguri

Una dintre condițiile patologice neplăcute ale corpului copilului este o voce răgușită. La adulți, acest simptom se rezolvă repede pe cont propriu fără utilizarea medicamentelor antibacteriene și antiinflamatorii.