Bacteriofagii - o metodă eficientă de distrugere a Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus este o bacterie aparținând genului Staphylococcus. Cu corpul uman, ea menține o relație unilaterală, numită comensalism (colaborare).


Spray de sare pentru păr faceți-l singur. Spray cu sare de mare pentru păr: o rețetă unică.

Cu sare de mare în compoziție - o soluție excelentă, dacă nu perfectă, pentru vară. Aceste produse vă permit să creați o plajă spectaculoasă în câteva minute și să aveți un grad impresionant de fixare, ceea ce este o veste bună dacă, după lucru, aveți de gând să mergeți la o petrecere pe o verandă deschisă.


Gripa aviară și simptomele acesteia la om. Tratamentul și prevenirea bolii, prognoza epidemiei

Gripa aviară (gripa aviară, H5N1) este o boală infecțioasă acută a păsărilor, caracterizată prin leziuni ale tractului respirator, sistemului digestiv și mortalității ridicate.


Klebsiella pneumoniae 10 în clasa 5

Klebsiella pneumonia (Klebsiella) în urină De mulți ani încercând să vindec rinichii? Șef al Institutului de Nefrologie: "Veți fi uimit cât de ușor este să vă vindecați rinichii luând-o doar în fiecare zi.


Cauze de răgușeală la adulți, tratament la domiciliu

Încălcarea timbrului vocal este cauzată de boli infecțioase, cordoane vocale slăbite, tulburări ale tractului gastro-intestinal și disfuncție a celulelor nervoase.


Psihosomatica rinitei la adulti si copii, cauzele rinitei la Sinelnikov

Astăzi, medicina se dezvoltă, dar oamenii se îmbolnăvesc mai des - nu este ciudat? Viața unei persoane moderne este plină de stres și informație.


Cum se elimină umflarea mucoasei nazale cu sinus

Când sinuzita are loc în inflamația sinusurilor maxilare și acumularea secreției muconazale în ele. Datorită umflării formate, mucusul nu iese și pacientul are complicații serioase.


Streptococcus agalactiae într-un frotiu din vagin, uretra și canalul cervical - ce trebuie făcut dacă este identificat

În articolul despre flora coccală am vorbit despre diverse microorganisme care, într-un fel sau altul, pot dăuna organelor de reproducere feminine.


Inflamația gâtului în gât

Infecțiile streptococice ale gâtului - un grup de boli cauzate de streptococi patologici microorganisme. Infecția cu bacterii are loc prin picături de aer, contact și gospodărie.


stafilococ

Infecția cu stafilococ este o versiune generalizată a definiției bolilor provocate de expunerea la stafilococi. Având în vedere faptul că infecțiile stafilococice sunt extrem de rezistente la tratamentul antibiotic aplicat acestora, numărul bolilor inflamatorii ale stafilococului, ale căror simptome pot indica un proces inflamator în orice organ, se situează pe primul loc.


Stafilococul epidermic 10 până la gradul 5

Bacteriile patogene provoacă boli la oameni și la animale. Ele pot avea o altă formă, aspect, virulență, precum și rezistență la medicament. Cele mai comune forme de bacterii sunt bastoane și cocci.


Beneficiile uleiului de arbore de ceai într-o frigă

Uleiul de arbore de ceai este un produs concentrat care se obține prin distilarea cu abur din frunze proaspete de malaleuki. Medicamentul are un efect antiseptic, bactericid și antiviral, datorită prezenței în compoziția sa a 100 de derivați de terpenă.


Simptome și semne ale cancerului nazofaringian, metode de tratament, prevenire, prognostic

Cancerul nazofaringic este un neoplasm malign, care a apărut în jumătatea superioară a faringelui. Patologia este caracterizată prin simptome pronunțate, printre care dureri de cap, congestie a urechii și pasaje nazale, amețeli, pierderea auzului, sângerări din nas.


Suc de tuse

Acasă »Tuse» Iripă de tuse IvyIuri siropIn sine, siropul are o culoare galben-maro, cu un miros specific. Se permite un ușor precipitat, care este adesea prezent și tipic în siropuri din ingrediente naturale.